Mert'in kırmızı gördüğü maçta Roma, Napoli'yi 2-1 yendi - Son Dakika
Spor

Mert'in kırmızı gördüğü maçta Roma, Napoli'yi 2-1 yendi

Mert\'in kırmızı gördüğü maçta Roma, Napoli\'yi 2-1 yendi

İtalya Serie A'da 11. hafta karşılaşmasında Roma, sahasında Napoli'yi 2-1 mağlup etti. Roma'da maça ilk 11'de başlayan Mert Çetin 90+5. dakika kırmızı kart görürken, Cengiz Ünder 81'de oyuna dahil oldu.

02.11.2019 19:39  Güncelleme: 20:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçta ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 19'uncu dakikada Nicolo Zaniolo ve 55'inci dakikada Jordan Veretout kaydetti. Napoli'nin tek golünü ise 72'nci dakikada Arkadiusz Milik attı. Bu arada Romalı futbolcu Kolarov 26'ncı dakikada kullandığı penaltı atışını gole çeviremedi.

MERT ÇETİN 90'DA İKİ SARI KART GÖRDÜ

22 yaşındaki Türk stoper Mert Çetin, Roma formasıyla Napoli karşısında ilk kez ilk 11'de sahaya çıkarken, savunmadaki başarılı müdahaleleriyle de alkış topladı. Mert Çetin, uzatma dakikalarında ise 2 sarı kartla kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Mert'in kırmızı gördüğü maçta Roma, Napoli'yi 2-1 yendi

CENGİZ SONRADAN OYUNA GİRDİ

Bir başka Türk futbolcu Cengiz Ünder ise uzun süren sakatlıktan sonra forma bulduğu maçta 81'inci dakikada oyuna dahil oldu. Bu galibiyetle Roma puanını 22'ye yükseltirken, Napoli 18 puanda kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mert'in kırmızı gördüğü maçta Roma, Napoli'yi 2-1 yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Realist: Helal olsun avrupanın her yerinde türk gençleri ses getiriyor inşallah milli takım da o avrupa kupasını almaya aday.suluovadan sevgilerle 5 1 Yanıtla

Advertisement