Roma Teknik Direktörü Francesco: Cengiz Golü Kokluyor, Kanında Bu Var - Son Dakika
Spor

Roma Teknik Direktörü Francesco: Cengiz Golü Kokluyor, Kanında Bu Var

Roma Teknik Direktörü Eusebio Di Francesco, Barcelona maçı öncesinde, "Cengiz Ünder boş alanları iyi değerlendirebilecek bir oyuncu. Golü hissediyor, kanında bu var." dedi.

09.04.2018 17:39  Güncelleme: 00:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Serie A takımlarından Roma'nın teknik direktörü Eusebio Di Francesco, Barcelona ile oynayacakları maç öncesinde Cengiz Ünder hakkında açıklamalarda bulundu.

YARI FİNALE ÇIKMAK İSTİYORLAR

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda Barcelona'ya 4-1 yenilen Roma, rövanş karşılaşmasında kendi sahasında mucizeyi gerçekleştirip yarı finale yükselen taraf olmaya çalışacak.

Bir süredir sakatlığı bulunan ve ilk maçta da forma giyemeyen milli yıldız Cengiz Ünder, takımla birlikte çalışmalara başlarken Katalan devine karşı ilk 11'de şans bulması bekleniyor.

"KONDİNASYONUNA BAKACAĞIZ"

'Barcelona'ya karşı en iyi takım sahaya çıkacak' diyerek tur için son ana kadar savaşacaklarının mesajını veren Di Francesco, "Son antrenmanda nasıl bir performans sergileyeceğine göre Cengiz'in ilk 11'de olup olmayacağına karar vereceğiz. Dün takımla birlikteydi ve bugün de kondisyonuna bakacağız" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı Cengiz Ünder'in sakatlığının tam anlamıyla sona erdiğini açıklarken "Cengiz Ünder boş alanları iyi değerlendirebilecek bir oyuncu. Golü hissediyor, kanında bu var" şeklinde konuştu.

Roma Teknik Direktörü Francesco: Cengiz Golü Kokluyor, Kanında Bu Var

Son Dakika Spor Roma Teknik Direktörü Francesco: Cengiz Golü Kokluyor, Kanında Bu Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Pehh : Sadece kokluyor 6 1 Yanıtla

Advertisement