Romanlar Öfkeli,"Buçuğun Hesabını Soracağız" - Son Dakika
Güncel

Romanlar Öfkeli,"Buçuğun Hesabını Soracağız"

Romanlar Öfkeli,"Buçuğun Hesabını Soracağız"

Serdar Özbayraklar,"Çamlıca Tepesi'nde yapılacak camii'nin yüksekliğini 72.5 metre belirlemeleri çok manidar."dedi.

07.01.2013 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyonu'nun Beylikdüzü'nde bir düğün salonunda düzenlediği Roman Buluşmasında konuşan Federasyon Başkanı Serdar Özbayraklar, "Çamlıca Tepesi'nde yapılacak camii'nin yüksekliğini 72.5 metre belirlemeleri çok manidar."dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu,Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Bakırköy,Beylikdüzü, Büyükçekmece CHP İlçe başkanları ve binlerce Roman vatandaşının katıldığı Roman Buluşmasında duygularını dile getiren Serdar Özbayraklar," Maalesef Roman vatandaşları ikinci sınıf gören uygulamalar devam ediyor. Densizin biri kalktı Roman vatandaşlarının yaşadığı yerde anket yoluyla dinimizi sorgulamaya kalktı. Elhamdülillah hepimiz Müslümanız. Üstelik ben de Hacı Kadir'in torunuyum.

Bir de bizi çok kızdıran konu Çamlıca Tepesi'ne yapılacak cami'nin boyunu 72.5 metre olarak belirlemeleri. Basından öğrendiğimiz kadarıyla İstanbul'da yaşayan 72.5 milleti temsilen cami'nin boyunu 72.5 metre belirlendiği ifade ediliyor. Eğer Romanlar düşünülerek buçuk denildiyse bunun hesabını sorarız. Umarım öyle değildir. Bizler devletine, bayrağına, dinine bağlı insanlarız. Bu ayrımı yapmamalarını umuyorum. Ayrıca bu program vasıtasıyla bizlere desteğini esirgemeyen belediye başkanlarına da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Hele bölgesinde hiç Roman vatandaş yaşamamasına rağmen bize hep destek olan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'e de özellikle teşekkür ediyorum."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Romanlar Öfkeli,'Buçuğun Hesabını Soracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement