Romanya Milli Takım Futbolcularının Açıklamaları... - Son Dakika
Güncel

Romanya Milli Takım Futbolcularının Açıklamaları...

Romanya Milli Takım Futbolcularının Açıklamaları...

Niculae: "türkiye Birbirine Çok Bağlı Bir Takım"

09.08.2010 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NİCULAE: "TÜRKİYE BİRBİRİNE ÇOK BAĞLI BİR TAKIM"

DANANAE: "ÇARŞAMBA GÜNÜ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ. İNŞALLAH SAĞ AYAKLA BASARIZ VE POZİTİF BİR SONUÇ ALIRIZ"

Romanya milli takım oyuncuları Türk milli takımının birbirine bağlı ve üstün yetenekte oyunculardan oluştuğunu söylediler.

A Milli Futbol Takımımız ile 11 Ağustos Çarşamba günü oynayacağı özel maç için bugün İstanbul'a gelen Romanya Milli Takımı'nın futbolcuları Daniel George Niculae ve Oivdiu Liviu Dananae, konakladıkları Marriott Otel'de basın toplantısı düzenlediler.

Monaco forması giyen Niculae, Türkiye'nin Guus Hiddink yönetiminde yeni bir yapılanmaya gittiği ifade edilerek yöneltilen soruya, "Avrupa Şampiyonası grup maçları için yeni bir adım attılar. Yeni bir ekip doğru, ama birbirine çok bağlı bir grup. İnşallah çarşamba günü güzel bir sonuç alacağız. Bizim için grup maçları öncesi son test maçı olacak. Bu nedenle güzel bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz" dedi.

Dananae, aynı soruya "Takımın morali için inşallah çarşamba günü güzel bir sonuç olacak" cevabını verdi. Türk taraftarların da karşılaşmaya ilgisinin büyük olacağını bildiğini, bu nedenle işlerinin zor olduğunu kaydeden Dananae, "Bu maç bizim için çok önemli. İnşallah sağ ayakla basarız ve pozitif bir sonuç alırız. Biliyorum Türk insanı, futbolu çok seviyor. Tahmin ediyorum ki; inanılmaz bir taraftar topluluğu statta olacak. Bizim için zor olacak. Çünkü taraftarımız yok" şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde yer aldıkları D Grubu'nu değerlendiren Niculae, "Grup maçları henüz başlamadı, şanslar yarı yarıya gibi görünüyor. İnşallah güzel sonuçlarla gruptan çıkacağız. Grubumuzda Fransa ve Bosna-Hersek çok güçlü takımlar" dedi.

Dananae de gruplarıyla ilgili değerlendirmede, "Fransa bizim grupta 1 numara. Ama bizim umudumuz var. İnşallah her şey yoluna girecek. Avrupa Şampiyonası için elemeyi geçeceğiz" diye konuştu.

Rumen futbolundaki yabancı futbolcuların, milli takımın performansına etkisi olup olmadığı sorulan Niculae, "Türkiye'de de çok yabancı var, ama milli takıma hiçbir zaman bir engeli olmuyor. Futbol çok açık bir spor olduğu için, din, renk hiç fark etmez. Bizi etkilemiyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Romanya Milli Takım Futbolcularının Açıklamaları... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement