Ron Howard'ın Çektiği Beatles Filmi Avrupa Sinemalarında - Son Dakika
Dünya

Ron Howard'ın Çektiği Beatles Filmi Avrupa Sinemalarında

Ron Howard\'ın Çektiği Beatles Filmi Avrupa Sinemalarında

Yönetmen Ron Howard'ın ellerinden çıkan yeni belgesel yapım 'The Beatles: Eight Days a Week -The Touring Years' birçok ülkede gösterime girdi.

21.09.2016 00:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmen Ron Howard'ın ellerinden çıkan yeni belgesel yapım 'The Beatles: Eight Days a Week -The Touring Years' birçok ülkede gösterime girdi. Ünlü İngiliz grup Beatles'ın şu ana kadar yayınlanmamış Liverpool ve Hamburg turnesi görüntülerinden derklenen film, grubun müzik kariyerindeki ilk yıllarını esas alıyor.

Yönetmen Ron Howard yapımından şu sözlerle bahsetti:

"Bu yolculukla yakından ilgilendim. Sadece turne yıllarından bir geçit vermek bile oldukça maceraya açık, harika bir fikirdi. Sanatçı olarak ne kadar da büyüdüklerini görebilmek, dünyada yarattıkları o çılgın dalganın etkisi, onların dışında gelişen olaylar hepsi bu filmle ekranlara yansıyacak."

Film Beatles grubunun 1962 Haziran ayından Ağustos 1966'ya kadar 15 farklı ülkede gerçekleştirdikleri 815 konserin bir özetini sunuyor.

Bir dönemin isterisi 'Beatlemania', grup üyelerinin hayranlarını aşıp konser alanına girmesini bile zorlaştırıyordu.

1967 yılında piyasaya sürülen 'Sergeant Pepper's Lonely Hearts Club Band' ünlü dörtlünün yaptığı en iyi albüm olarak anılıyor. Albüm Abbey Road'taki 2 numaralı stüdyoda hazırlandı.

Ringo Starr grubun efsanesi hakkında şu sözleri sarf etti:

"Bence bu harika. Benim için en özeli bu müziğin hala genç nesli etkiliyor olması."

'The Beatles: Eight Days a Week -The Touring Years' Avrupa sinemalarında gösterime girdi.

Yazar:

Etiketler:Gönderildi: 20 Eylül 2016

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Ron Howard'ın Çektiği Beatles Filmi Avrupa Sinemalarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı
    17:43 Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'ı vuran Gamane Kasırgası'nda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Kasırga nedeniyle 3 kişi yaralandı, 4 kişi kayboldu ve 20 binden fazla kişi yerinden oldu. Ülkenin farklı bölgelerinde şiddetli yağış sele yol açtı.

  • İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında 212 okul hedef alındı
    17:19 İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında 212 okul hedef alındı

    Birleşmiş Milletler ile ortaklaşa gerçekleştirilen bir incelemeye göre, İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında bölgedeki 212 okul doğrudan hedef alındı. Uydu görüntüleri, saldırıların başladığı tarihten bu yana en az 53 okulun tamamen yıkıldığını gösteriyor.

  • TİKA, Afganistan'daki yetimhanelerde iftar programı düzenledi
    16:49 TİKA, Afganistan'daki yetimhanelerde iftar programı düzenledi

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'ın kuzey vilayetlerindeki yetimhanelerde iftar programı düzenledi. Afganistan'ın kuzey vilayetlerinde bulunan 6 yetimhanede 1000 yetim için iftar programı düzenlendi. Türkiye'nin Mezar-ı Şerif Başkonsolosluğu ve TİKA tarafından hazırlanan hediye paketleri de dağıtıldı.

  • 22 yaşındaki hamile fenomen Sofia Amorim, dang ateşine yenik düştü
    16:47 22 yaşındaki hamile fenomen Sofia Amorim, dang ateşine yenik düştü

    22 yaşındaki hamile fenomen Sofia Amorim, Brezilya'da dang ateşi nedeniyle hayatını kaybetti. Hamileliğinin yedi ayındayken çoklu organ yetmezliğinden ölen Sofia'nın ölümü, ailesini, arkadaşlarını ve takipçilerini derin bir üzüntüye boğdu. Dang ateşi vakalarının artışı, Brezilya'daki sağlık yetkililerini endişelendiriyor.


Advertisement