Ronald Koeman Öne Çıktı - Son Dakika
Spor

Ronald Koeman Öne Çıktı

Ronald Koeman Öne Çıktı

Galatasaray’ın teknik direktörlük konusunda gündeminde görülen Terim, Blanc ve Tuchel’in işi zor görünürken, Ronald Koeman gelme konusunda olumlu haber gönderdi.

20.12.2017 03:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da teknik direktör konusundaki belirsizlik sürerken, Başkan Dursun Özbek ve kurmayları çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılılarda yapılacak tercihte hocanın boşta olması öncelikli kriter...

Karabük'ten Tudor'u getirerek ağzı yanan sarı-kırmızılılar bu nedenle Bursaspor'un Fransız teknik direktörü Paul Le Guen ile Kayserispor'un Rumen hocası Sumudica'yı gündemine almadı. Başkan ve ekibi, gelecek hocaya Göztepe maçından sonra takıma emanet etme kararı aldı.

Gündemdeki adaylar ve son durumları şöyle:

Fatih Terim: Başkan Dursun Özbek'in açıklamaları sonrası isminin ön planda olmadığı algılandı. Terim'le ilgili diğer soruyu da pas geçilmesi de, Fatih Hoca'nın gelişinin zor olduğu şeklinde yorumlandı.

Laurent Blanc: Fransızca konuşan futbolcuların sayısal olarak fazlalığı ve boşta olması ünlü teknik adamı gündeme getirdi. Ancak yüksek maliyeti büyük sıkıntı. 5 milyon eurodan kapıyı açacağı söyleniyor.

Thomas Tuchel: Alman çalıştırıcının projeye nasıl bakacağı bilinmiyor. Borussia Dortmund'tan ayrılmış olması ve sonrasında Türkiye'ye gelip gelmeyeceği de yine belirsiz...

Ronald Koeman: Son olarak Everton'da görev yapan Hollandalı teknik adam olumlu haber gönderdi. 54 yaşındaki çalıştırıcının gelme ihtimali yüksek bulunuyor.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Ronald Koeman Öne Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement