Ronaldo'dan tarihe geçen 200 milyon euroluk anlaşma! - Son Dakika
Ekonomi

Ronaldo'dan tarihe geçen 200 milyon euroluk anlaşma!

Juventus'un oyuncusu Ronaldo, Nike ile 6 yıllık sponsorluk anlaşması imzalayarak tarihe geçti. Portekizli yıldız 6 yıl için bonuslarla 200 milyon euro kazanacak.

10.09.2019 10:28  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Nike ile yaptığı yeni sözleşmenin detayları belli oldu. Football Leaks, Portekizli yıldız Nike ile 6 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Instagram, Facebook ve Twitter'da yaklaşık 270 milyon takipçisi olan Ronaldo. Nike'tan 162 milyon euro garanti para alacak.

Ronaldo'dan tarihe geçen 200 milyon euroluk anlaşma!

BONUSLARLA 200 MİLYON EURO KAZANACAK

Ayrıca Altın Top ödülü için 4 milyon euro, Juventus ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanırsa 5 milyon euro, Şampiyonlar Ligi'nde gol kralı olursa 1 milyon euro gibi bonuslarla bu rakamın 200 milyon euroyu yani 1 milyar 300 milyon lirayı bulacağı açıklandı..

INSTAGRAM PAYLAŞIMINDAN 1 MİLYON DOLAR KAZANIYOR

11 sponsoru bulunan Ronaldo'nun, 20 farklı ürünün reklamlarında da oynadığı belirtildi. 5 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve 5 kez de Altın Top ödülünü kazanan Ronaldo'nun, Instagram'dan bir paylaşımının da 1 milyon dolar civarında olduğu ifade edildi.

Ronaldo\'dan tarihe geçen 200 milyon euroluk anlaşma!

Son Dakika Ekonomi Ronaldo'dan tarihe geçen 200 milyon euroluk anlaşma! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • 06: adam resmen bu dünyaya iyilik yapmak için gelmiş aldığı paranın çoğunu yardım olarak dağıtıyor helal olsun bizim futbolcularda nerede bir Kaş..r var onun peşinde koşup araba hediye eder yada kendini rezil eder 34 1 Yanıtla ?: Arda var 0 0
  • Dev adam: Ben bu adamı israilli sipikerin uzattigi mikrofonu yere atarken sevdim adam gibi adam. 25 4 Yanıtla
  • Reis67 serinsular: Adamın kralı aldığın her kuruş helali hoş olsun Allahım sanada bir gn müslümanlığı nasip etsin inşallah 23 3 Yanıtla
  • Cesur 01: Allahim sana muslumanligi nasip eder ins 19 3 Yanıtla
  • Y Y: Selam olsun müslüman dostuna bir maradonayı seyrettik sonrada sen zaten başkada yok 20 1 Yanıtla
  • Fikret : Iyi para, ama bedel ödüyor! Hayatı hep Fitness olarak geçiyor spor salonu, yüzme, Dynamik bir hayat yaşamak için,dışarı çıksa herkes tanıyor özel hayat sıfır Çoçukları ve aılesi içinde geçerlidir zor onun için kazandığı para bile az. 7 4 Yanıtla X: Ne diyon aga bu nasıl ifade...noktalar virgüller dans ediyo 0 0 Tabi: Bide parayı beğenmemiş 0 0 ultrAslan: Bilader bizde akşama kadar çalişiyoruz imanimiz gevriyo eve geldimi kalkıp dişari çikacak halimiz kalmıyo. Para yok diye çocuklarıda çok Gezdiremiyoruz. Ronaldo ya benzer yönlerim var yani sadece biraz sefilim onun yanında hayat budur. Ronaldaya üzüldüm 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İBB Başkanı İmamoğlu, 2023 Faaliyet Raporunu Meclise Sundu
    18:38 İBB Başkanı İmamoğlu, 2023 Faaliyet Raporunu Meclise Sundu

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılı faaliyet raporunu İBB Meclisine sundu. İmamoğlu, raporda yapılan yatırımları ve hizmetleri detaylı bir şekilde açıkladı. Ayrıca, İBB'nin iştirak şirketlerinin 2023 yılını karla kapattığını belirtti.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TAİK ve AmCham Türkiye Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti
    18:33 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TAİK ve AmCham Türkiye Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ve Amerikan Şirketler Derneği (AmCham Türkiye) Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Yılmaz, Türkiye ve ABD arasındaki ticaret hacminin 100 milyar dolara ulaşması hedefine yönelik istişarelerde bulunduklarını ve kamu-özel sektör işbirliğini güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.

  • Shenzhen'in dış ticareti 1 trilyon yuanı aştı
    18:29 Shenzhen'in dış ticareti 1 trilyon yuanı aştı

    Çin'in güneyindeki Shenzhen metropolünden yerel yetkililer, şehrin dış ticaretinin bu yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 28,8 artışla 1,02 trilyon yuana (yaklaşık 140,8 milyar ABD doları) ulaştığını açıkladı. Shenzhen'in özel işletmelerinin dış ticareti ise geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 45,2 artışla 720,96 milyar yuana ulaştı ve şehrin toplam ticaret hacminin yüzde 70,7'sini oluşturdu.

  • Çin, Shanghai limanlarından araç ihracatını artırdı
    18:28 Çin, Shanghai limanlarından araç ihracatını artırdı

    Çin'in Shanghai limanları üzerinden 2024 yılının ilk çeyreğinde geçen yıla göre yüzde 30,7 artışla 529.000 araç ihraç edildi. Waigaoqiao liman bölgesindeki gümrüklerde ise bir önceki yıla göre yüzde 20'nin üzerinde bir artışla 280.000'den fazla araç ihraç edildi. Yangshan gümrüğü ise yeni enerjili araçların yüzde 70'inden fazlasını işlemden geçirdi.

  • Yalova'da yapılan yatırımlar değerlendirildi
    18:24 Yalova'da yapılan yatırımlar değerlendirildi

    Yalova Dr. Hülya Kaya başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda bir önceki dönemde kentte yapılan yatırımlar değerlendirildi.

  • Mersin Mezitli'de Narenciye Balı Hasat Etkinliği Gerçekleştirildi
    18:23 Mersin Mezitli'de Narenciye Balı Hasat Etkinliği Gerçekleştirildi

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan kovanlarda üretilen narenciye balının sağımı için hasat etkinliği düzenlendi. Vali Ali Hamza Pehlivan'ın da katıldığı etkinlikte, Mersin'in Türkiye genelinde arı kovanı sayısıyla 4. sırada yer aldığı ve yıllık yaklaşık 115 bin ton bal üretiminin 3 bin 500 tonunun burada gerçekleştirildiği belirtildi.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği İçin Eğitimler Düzenleniyor
    18:14 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği İçin Eğitimler Düzenleniyor

    Tarım ve Orman Bakanlığı'nın talimatnamesi kapsamında Ordu'da ana arı yetiştiriciliği kursu düzenleniyor. Eğitimde, koloni bireyleri tanıma, üretim yöntemleri, kalite kontrolü gibi konular ele alınacak. Başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek.

  • Kastamonu'da Son 21 Yılda 217 Bin 740 Dekar Tarım Arazisi Sulamaya Açıldı
    17:49 Kastamonu'da Son 21 Yılda 217 Bin 740 Dekar Tarım Arazisi Sulamaya Açıldı

    DSİ tarafından yapılan açıklamaya göre, Kastamonu'da son 21 yılda inşa edilen sulama tesisleri ile 217 bin 740 dekar tarım arazisi sulamaya açıldı. Ayrıca, yapılan yatırımlarla 9 baraj ve 2 gölet inşa edilerek 119,68 milyon metreküp su depolama hacmine ulaşıldı. Kastamonu'da taşkın riskini azaltmak için tamamlanan 80 taşkın koruma tesisi ile şehir merkezi, yerleşim yerleri ve arazilerin taşkın kontrolü sağlandı. Ayrıca, Kastamonu'da 86 bin 710 dekar alanda arazi toplulaştırma tescili yapıldı ve 13 HES tesisi ile yıllık 327,38 gigawatt enerji üretimi sağlandı.


Advertisement