Cristiano Ronaldo'nun Özel Talebine İspanyol Mahkemesinden Ret - Son Dakika
Spor

Cristiano Ronaldo'nun Özel Talebine İspanyol Mahkemesinden Ret

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, hakkındaki vergi kaçırma suçlamasıyla ilgili yarın Madrid'de görülecek davada, basınla karşılaşmamak için mahkeme binasının garajını kullanma talebi kabul edilmedi.

21.01.2019 18:05  Güncelleme: 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cristiano Ronaldo'nun Madrid'de görülecek davada, basınla karşılaşmamak için mahkeme binasının garajını kullanma talebi kabul edilmedi. Madrid İl Mahkemesi, Ronaldo'nun avukatı tarafından sunulan mahkemeye giriş ve çıkışta bina içindeki garajın kullanılması talebini reddetti. Mahkeme başkanı Juan Pablo Gonzalez, Ronaldo'nun tanınmış biri olmasına ve mahkemeye gelişinde güvenliğinin garanti edilmesine rağmen bina içindeki garajı kullanma isteğiyle ilgili, hiç kimseye özel bir prosedür uygulanmadığını açıkladı.

SAVCILIK İKİ YIL HAPİS TALEP EDİYOR

Ronaldo'nun, daha önce benzer suçlamalarla karşılaşmış diğer sporcu ve tanınmış kişilerin yaptığı gibi, yürüyerek mahkeme binasına geleceği ve polisin güvenlik koridoru oluşturacağı bildirildi. İddianameye göre, 2011-2014 yılları arasında dört ayrı mali suç işlemekle suçlanan Ronaldo hakkında savcılık, iki yıl hapis ve toplam 18,8 milyon euro para cezası talep ediyor. Real Madrid takımında 2009-2018 yılları arasında forma giyen ve 10 Temmuz 2018'te İtalya'nın Juventus takımına transfer olan 33 yaşındaki Ronaldo, imaj haklarından elde ettiği gelirleri off-shore hesaplarında tutarak vergi kaçırmakla suçlanıyor.

Cristiano Ronaldo'nun Özel Talebine İspanyol Mahkemesinden Ret

RONALDO'NUN SUÇLAMALARI KABUL ETMESİ BEKLENİYOR

Ronaldo'nun çok kısa sürmesi beklenen tek celselik yargılamada, benzer vergi konularından ceza alan İspanya'daki diğer futbolcuların yaptığı gibi, suçlamaları kabul ederek para cezası karşılığında davayı kapatması bekleniyor. İspanya'da şimdiye kadar vergi kaçırmakla suçlanan futbolculardan Javier Mascherano, Angel Di Maria, Radamel Falcao, Marcelo, Luka Modriç ve teknik direktör Jose Mourinho, suçlarını kabul edip, savcılıkla anlaşarak, sadece para cezasıyla davalarını kapatmışlardı.

XABİ ALONSO DA YARGILANIYOR

Öte yandan, Madrid İl Mahkemesinde yarın Ronaldo dışında eski İspanyol futbolcu Xabi Alonso'nun da vergi kaçırma suçlamasıyla ilgili davası görülecek. Xabi hakkında, 2010-2012 yılları arasında 3 ayrı mali suçlamadan dolayı 5 yıl hapis ve 4 milyon avro para cezası talep ediliyor.

Cristiano Ronaldo\'nun Özel Talebine İspanyol Mahkemesinden Ret
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Cristiano Ronaldo'nun Özel Talebine İspanyol Mahkemesinden Ret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Bzjzk: Bu Adam gizli budist asil alsi sanjit 0 6 Yanıtla
  • ADAMO: yahudilere kafa tutmak pahalı iştir ne yapar ederler senden intikam alırlar elimde imkanım olsa dünyaya kan kusturan her yahudinin idam fermanını zevkle imzalarım zira onlar lanetlenmiş kavimdirler fareden bile korkan bu uğurda dünyayı ateşe vermekten cekinmeyen mahluklardır 3 0 Yanıtla
  • dürbünlü: vel haya vel iman . bunun gibi müslüman olmayan topçuları seyretmek onların günahına ortak olmaktır. insanları derhal tövbeye davet edip arap ligini seyretmeleri konusunda uyarıyorum 1 2 Yanıtla
  • Zaza : Boll şans diliyorum 2 1 Yanıtla
  • hakan: türkiyeye gelseydi, başına bu işler gelmezdi... 2 0 Yanıtla
  • Adamdır adam: Ronaldo Filistin e yardım ettiği ve diğer Yahudi Messi gibi ağlama duvarına gitmediği için bu adamı bilinçli bir şekilde bitirme politikasına girişildi 1 1 Yanıtla
  • AkinNas: Saltanatligin Sonu sefalet olur 0 1 Yanıtla
  • ANas: Muhammed Ali Mike Tyson iceri girdikten sonra Muslims olarak ciktilar sanirim Ronaldo buna Sahil olacaktir 0 0 Yanıtla
  • Ne olacak: Verir bedelini kurtulur:) 0 0 Yanıtla
  • Ne olacak: Öder bedelini kurtulur:) 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Babasına verdiği sözü tutan şehit kızı Mirayşah'ı Vali Dağlı yalnız bırakmadı
    14:45 Babasına verdiği sözü tutan şehit kızı Mirayşah'ı Vali Dağlı yalnız bırakmadı

    Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlamak için kabrine bıraktığı çiçekteki not ile herkesi duygulandıran 9 yaşındaki Mirayşah, katıldığı jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı. Vali Dağlı, Mirayşah'ı en heyecanlı gününde yalnız bırakmadı.

  • Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Muhittin Böcek'in açıklamalarını eleştirdi
    14:35 Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Muhittin Böcek'in açıklamalarını eleştirdi

    Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Alanyaspor tesisleri ile ilgili açıklamalarını eleştirdi. Çavuşoğlu, Böcek'in tesislerin bitirilememesi nedeniyle rahatsız olduğunu söyledi ve taraftar gruplarının paylaşımlarının kendisini üzdüğünü belirtti. Ayrıca, Böcek'in tesislerin yapımını seçim sonuçlarına bağladığını ifade etti. Çavuşoğlu, Alanyaspor'un maç yaptığı stadın devlet tarafından yapıldığını ve tesislerin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Böcek'in otobüs ve şoför maaşları konusundaki bilgi eksikliğini eleştirdi ve herkesin başkanı olduğunu söyledi.

  • Olaylı maçta sahaya ilk giren maskeli taraftar yurt dışından gelmiş
    14:26 Olaylı maçta sahaya ilk giren maskeli taraftar yurt dışından gelmiş

    Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı. Sahaya ilk giren maskeli taraftarın yurt dışından geldiği ve başkasının Passolig'i ile maça girdiği belirlendi. İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişler, olayları incelemek üzere Trabzon'a geldi. Olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

  • Samsun'da Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi başladı
    14:25 Samsun'da Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi başladı

    Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi kapsamında Samsun'da ilkokul 3. sınıf öğrencileri arasından geleceğin spor şampiyonları belirleniyor. Uzman antrenörler eşliğinde yapılan taramalar sonucunda başarılı olan öğrenciler, spor branşlarına yönlendirilecek. Program kapsamında 19 bin 583 çocuk taramadan geçirilecek.

  • Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki Mirayşah, jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı
    14:23 Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki Mirayşah, jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı

    Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlamak için kabrine bıraktığı çiçekteki not ile herkesi duygulandıran 9 yaşındaki Mirayşah, katıldığı jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı. Vali Dağlı, Mirayşah'ı en heyecanlı gününde yalnız bırakmadı.

  • Attığı döner tekmeyle taraftarı yere sermişti! Batshuayi maça bakın nasıl hazırlanmış
    14:16 Attığı döner tekmeyle taraftarı yere sermişti! Batshuayi maça bakın nasıl hazırlanmış

    Trabzonspor maçında çıkan olaylarda Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Batshuayi, üzerine doğru gelen bir taraftarı döner tekme atarak yere sermişti. Batshuayi'nin maçtan önce boks yaptığı anlar ortaya çıktı.

  • Adalet Bakanı Tunç, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu Açıklaması
    14:05 Adalet Bakanı Tunç, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu Açıklaması

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayları değerlendirirken, "Meşru savunmanın da ötesine geçip karşı tarafa zarar verecek, savunmanın ötesine giden bir durum söz konusu mu? Bir saldırı var mı?

  • Yıldırım Belediyesi Okul Sporları İlçe Şenlikleri Tamamlandı
    13:49 Yıldırım Belediyesi Okul Sporları İlçe Şenlikleri Tamamlandı

    Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri'nin ilk etabında 32 liseden 145 takımın katılımıyla bin 308 öğrenciyi bir araya getirdi. Şenliklerde basketbol, voleybol, masa tenisi, futbol, futsal, dart, satranç ve 3x3 basketbol branşlarında müsabakalar düzenlendi.

  • Galatasaray Kıyafet Hırsızlığı Davasında Mütalaa Açıklandı
    13:46 Galatasaray Kıyafet Hırsızlığı Davasında Mütalaa Açıklandı

    Galatasaray Spor Kulübünün futbolcu ve teknik heyeti için özel üretilen kıyafetlerin çalınarak internet üzerinden satıldığı iddiasıyla yargılanan 6 sanığın davasında mütalaa açıklandı. Mütalaada, çalınan ürünlerin satışa sunulduğu internet sitesi üzerinden yapılan yazışmalar sonucunda, ürünleri satışa koyan kişilerin Galatasaray Futbol Kulübü'nde çalışan sanıklar olduğu tespit edildi. Ayrıca, yapılan aramalarda çalıntı ürünler ele geçirildi ve bu ürünlerin büyük bir kısmının orijinal ve piyasada bulunmayan ürünler olduğu belirlendi. Mütalaada, sanıkların zincirleme şekilde hırsızlık suçundan cezalandırılmaları talep edildi.


Advertisement