Neymar'dan sonra Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez de 7. Koğuştaki Mucize filmini izledi - Son Dakika
Spor

Neymar'dan sonra Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez de 7. Koğuştaki Mucize filmini izledi

Neymar ve DJ Snake'in ardından Cristiano Ronaldo'nun oyuncu sevgilisi Georgina Rodriguez de 7. Koğuştaki Mucize filmini izledi. Filmi izleyen Rodriguez, sosyal medya hesabından paylaşarak beğendiğini söyledi.

30.04.2020 14:42  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilyalı futbolcu Neymar ve ünlü DJ Snake'in ardından "7. Koğuştaki Mucize" filmini izleyenler arasına Meksikalı oyuncu Thalia ile Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez de katıldı.

FİLMİN TANITIMINI PAYLAŞTI

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez ise sosyal medya hesabından filmin tanıtımını paylaşarak, "Güzel film, siz izlediniz mi?" ifadelerini kullandı.

Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den 7. Koğuştaki Mucize filmini izledi

NEYMAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Futbolcu Neymar, geçtiğimiz günlerde başrolünü Aras Bulut İynemli'nin oynadığı 7. Koğuştaki Mucize filmini izledi. Sosyal medya hesabında 137 milyon takipçisi olan Neymar, filmi herkese önerdi. Neymar, film için "Çocuğu olanlar benim bu filmi izledikten sonraki duygularımı daha iyi anlar. Çok güzel film, izlerken çocuklar gibi ağladım" ifadelerini kullanmıştı.

Neymar'ın paylaşımını gören yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli, sosyal medya hesabından "Teşekkürler! Hep sağlıklı ve sevgi dolu olmanı dilerim" demişti.

Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den 7. Koğuştaki Mucize filmini izledi
Neymar\'dan sonra Ronaldo\'nun sevgilisi Georgina Rodriguez de 7. Koğuştaki Mucize filmini izledi

Son Dakika Spor Neymar'dan sonra Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez de 7. Koğuştaki Mucize filmini izledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ZİYAA: Ne anlarlarsa şu saçma sapan filmden! 0 24 Yanıtla a: sen anlamamışsın. 10 0 fenerbahçeli: SEN KOYUN GİBİ MANTIKSIZ YASAMAYA DEVAM ET 9 0
  • Dogrucu: Objektif olmak gerekirse kore yapımı orijinali daha güzel. Ben Türk yapımını begenmedim 1 20 Yanıtla Ramazan Kaya : Sen objektiv kal biz Türk kalmaktan mutluyuz ve gururluyuz 1 0
  • çelebi: destek şart 7 0 Yanıtla
  • Ökkeş : Yengeyi misafir edelim burda başımızın üstüne bakarız 1 6 Yanıtla
  • Oben: Cocuklar aynamislar tebrik etmek lazim 0 1 Yanıtla
  • Bize yolla : Ronaldo biraz 0 1 Yanıtla
  • Ali baş: Çok güzel bir film olmuş 0 0 Yanıtla

Advertisement