Ronaldo, tecavüz suçlaması için Kathryn Mayorga tarafına ödeme yaptı iddiası! - Son Dakika
Spor

Ronaldo, tecavüz suçlaması için Kathryn Mayorga tarafına ödeme yaptı iddiası!

Juventus'un Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun kendisine açtıkları cinsel saldırı davasını düşürmeleri için Kathryn Mayorga tarafına 375 bin dolar ödeme yaptığı iddia edildi.

20.08.2019 13:57  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TMZ'nin ulaştığı yeni dava belgelerine göre, Portekizli oyuncu davanın düşürülmesi için davacı tarafa 375 bin Dolar vermiş. Oyunun avukatları bu ödemenin suçu kabullenme sebebiyle değil, olayı kamunun gözü önünden çekmek amacıyla yapıldığını söylüyor. Ayrıca oyuncunun kız arkadaşı model Georgina Rodriguez de kendisine bu konuda destek verip ve oyuncunun suçsuz olduğunu savunmuştu.

ABD savcıları, futbol yıldızı Cristiano Ronaldo'nun tecavüzle suçlanmasından sonra suçlanmayacağını belirtti. 34 yaşındaki Kathryn Mayorga, eski Real Madrid oyuncusunun 2009 yılında Las Vegas otelde tecavüz ettiğini iddia etmişti. 33 yaşındaki Ronaldo iddiaları reddetmişti.

NELER YAŞANMIŞTI?

34 yaşındaki Kathryn Mayorga, Ronaldo'yu, 13 Haziran 2009'da kendisine tecavüz etmekle suçlayarak dava açmış 325 bin dolarlık gizlilik anlaşmasıyla dava kapanmıştı.

Eylül 2018'de dava yeniden açıldı. Dava dilekçesinde yer alan iddiaya göre Ronaldo, barda tanıştığı Mayorga'yı Las Vegas manzarasına sahip otel odasına davet etti.

Ronaldo, tecavüz suçlaması için Kathryn Mayorga tarafına ödeme yaptı iddiası!

Dava dilekçesine göre olaylar şöyle gelişti:

Daha sonra Mayorga'yı zorla yatak odasına götüren Ronaldo, davalıya cinsel saldırıda bulundu.

Mayorga, cinsel saldırıya direnirken, çığlık atarak Ronaldo'dan durmasını istedi.

Ronaldo'nun tecavüz olayının ardından özür dilediği belirtilen dilekçede, Portekizli yıldızın "Normalde centilmen bir erkeğimdir" dediği yazıldı.

İtalya Seri A takımlarından Juventus'un formasını giyen futbolcu, Mayorga tarafından ortaya atılan tecavüz iddialarını kesin bir dille reddetmişti.

33 yaşındaki Futbolcu, "Adımı temize çıkarmaya istekli olsam da, benim üzerimden kendilerinin reklamını yapmak isteyen insanlar tarafından yaratılan bu medya cümbüşünü beslemeyi reddediyorum" şeklinde konuşmuştu.

Ronaldo, tecavüz suçlaması için Kathryn Mayorga tarafına ödeme yaptı iddiası!

Son Dakika Spor Ronaldo, tecavüz suçlaması için Kathryn Mayorga tarafına ödeme yaptı iddiası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • doğurucu : Hayatta inanmıyorum.Çünkü ronaldonun filistinlilerin sesi olması ve yardım etmesi sebebiyle,ronaldoya bu tuzak kurulmuş veya bu ifitira atılmıştır. 4 1 Yanıtla T C: Aynenn Muslumanlara Yardim ve seviyor diye hem Ronaldo istese kadinlarla olur Sonuçta zengin iyi herkez ister Ronaldo'yu cekemeyen cok 1 0 Cidden: Katiliyorum Ronaldo'yu karalama amaçlar çunku başarili yardim sever bizim kitabimizi open musluman sever! Cekemeyen çok adami 1 0
  • uyuma: başarı çalışmak futbol 0 0 Yanıtla

Advertisement