Efsane futbolcu Ronaldo, Trabzonspor formasıyla poz verdi - Son Dakika
Spor

Efsane futbolcu Ronaldo, Trabzonspor formasıyla poz verdi

Dünya futboluna damga vuran Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo, Trabzonspor'a transfer olan eski öğrencisi Stiven Plaza'dan forma istedi. Efsane isim, kendisine gönderilen formayı imzaladıktan sonra bordo mavili formayla fotoğraf çektirdi.

01.09.2020 11:27  Güncelleme: 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya futboluna damga vuran 'Fenomen' lakaplı Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo, Trabzonspor'un yeni sezon forması ile objektiflere poz verdi.

Stiven Plaza'nın futbol dünyasına kazandırılmasında büyük pay sahibi olan ve bordo-mavililere transferinde büyük rol oynayan Ronaldo ile Trabzonspor arasındaki ilişkiler güçlenmeye başladı.

TRABZONSPOR FORMASI İSTEDİ

İspanyol Real Valladolid takımının sahibi durumundaki Ronaldo, bu transferin ardından oyuncusu Stiven Plaza'dan bordo mavili takımın formasını istedi ve Trabzonspor'un yeni formasını imzalayarak bu hatıra formayı özel koleksiyonuna kaldırdı.

Ronaldo'ya da 'Her Yer Trabzon'

DÜNYA DEVLERİNDE OYNADI

Inter, Barcelona, Real Madrid ve Milan gibi dünyanın en büyük kulüplerinde forma giyen Ronaldo, Eylül 2018'de İspanyol Real Valladolid kulübünü satın almıştı.

Real Valladolid takımında forma giyen Stiven Plaza geçtiğimiz günlerde 100 bin Euro kiralama bedeliyle Trabzonspor kadrosuna dahil olmuştu.

Efsane futbolcu Ronaldo, Trabzonspor formasıyla poz verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Efsane futbolcu Ronaldo, Trabzonspor formasıyla poz verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Onder: Fifa men eder trabzonu finansal fair play sistemine uyulmadigi için..Bizim turkiye ise fenerin limitini düşürür ts nin limitini yukseltir Adelet varmi ki ulkede ts sen adam olmazsin laz kafa seni 3 8 Yanıtla
  • haha: trabzonspor ? o da ne 4 7 Yanıtla yancev: ranoldonun eline bak kim olduğunu anlarsın 2 1
  • İddialı kadro: Ronaldo banko oynar,35 gol atar,sörlothu satın Ronaldo'yu alın,TS ye tam yakışır. 2 6 Yanıtla Sürmenem 61li: Sizin fenevbahçe gibi alavere dalavere yapmıyoruz,bedavaya göster masa altından milyonlar öde,iki kuruşlukmoyuncunuzu 18 milyon euroya satıyoruz demiyoruz tabi yersen,sen önce kendi takımınıza dön bir bak,otel odası gibi son üç yıldır biri gelip biri gidiyor,Karaköyü hatırlatıyor hatta kadıköy karıköy olsun çok daha iyi 5 1 Saffet: 61'li o işler öyle alavere ile dalavere ile olmaz.. Bu takımlar şirket halka açık ne yaparlarsa kapa bildirmek zorundalar. Ayrıca tff nin bilgisi dahilinde olur. Ayrıca vergi mükellefleri aldıgını verdiğini bildirmek zorunda. Yanisi bir çok husus varken inceleme altında olan bu öyle mümkün bir şey değil 0 1 kurayni: halka açık diyorsunda transfer bedellerini neden söylemiyor fenerbahçe 1 0
  • Kerpeten Musto: fenere kim çakıyorsa o takımdan sezon sonu mutlaka bir iki oyuncu alıyor,alışıklar almaya 4 3 Yanıtla
  • Mehmet: Fener e haber verin, kaçırmasın. Yaş ortalamalarına tam uyuyor 5 2 Yanıtla
  • Fener sevdam: Alışı verişi en iyi takım fenerbahçedir kim ne derse desin,yama tutmuyor artık 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement