Royal Halı'dan Baharı Evinize Taşıyan Renkler - Son Dakika
Yerel

Royal Halı'dan Baharı Evinize Taşıyan Renkler

Royal Halı\'dan Baharı Evinize Taşıyan Renkler

İlkbahar-Yaz Sezonu’nu yeni koleksiyonlarıyla renklendirmeye hazırlanan Royal Halı, dekorasyonun vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor.

20.04.2015 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkbahar-Yaz Sezonu'nu yeni koleksiyonlarıyla renklendirmeye hazırlanan Royal Halı, dekorasyonun vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Royal Halı'nın Tual, Asur ve Kaşen Serileri sadeliği şıklıkla harmanlayan tasarımlarıyla, halıda modanın adı olmaya devam ediyor.

Halıda zarafetin adı Royal Halı'nın yeni koleksiyonları, birbirinden güzel renk ve desenleriyle evlerinizi yeniden tasarlıyor. Sadeliği şıklıkla buluşturan koleksiyonlar, mekanlara farklı bir soluk da katıyor.

Desenleri adeta bir sanat eserini anımsatan Tual Serisi, renklerin dinamik etkisini yaşam alanlarına taşıyor. Özel bir teknik kullanılarak elle boyanan desenler, yaşam alanlarının vazgeçilmezi olmaya da aday olacağı düşünülüyor. Bej, bordo, krem, pembe gibi renkleriyle satışa sunulan Asur Serisi ise dantel gibi işlenen zarif desenleriyle dikkat çekiyor. Baharın müjdecisi olan çiçek motiflerini sade bir dille halıya yansıtan seri, akrilik iplik kullanılarak üretiliyor. Klasik tarza farklı bir boyut katan Kaşen Serisi'nde ise pudra, turkuaz, mavi, gri ve beyaz renkler hakim oldu. Klasik desenlerin modern dokunuşlarla sadeleştirildiği seri, her mekana uyum sağlayabilecek şık desen alternatiflerine sahip olduğu görülüyor.

Royal Halı, halının ipliğinden kaynaklanan tozlanmayı ve tüylenmeyi en aza indiren yeni teknolojisi ile özellikle titiz hanımların ve çocuklu ailelerin hayatını kolaylaştırıyor. Dünyada bir ilk olan "SigortHalı" uygulamasının da öncüsü olan Royal Halı, çıkmayan leke, yırtılma, kesilme, yanma, su baskını ve hırsızlık gibi garanti kapsamı dışında kalan ve kullanıcı hatalarını içeren durumlara karşı da halıları 1 yıllığına sigortalıyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Royal Halı'dan Baharı Evinize Taşıyan Renkler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement