Royal Halı'nın yeni koleksiyonu Uluslararası Halı Fuarı'nda görücüye çıktı - Son Dakika
Güncel

Royal Halı'nın yeni koleksiyonu Uluslararası Halı Fuarı'nda görücüye çıktı

Royal Halı\'nın yeni koleksiyonu Uluslararası Halı Fuarı\'nda görücüye çıktı

Gaziantep'te bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Halı ve Zemin Kaplama Fuarı 'Domotex Turkey' fuarı açıldı.

14.05.2022 14:44  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Halı ve Zemin Kaplama Fuarı 'Domotex Turkey' fuarı açıldı. 60 yeni koleksiyon ve 1000'e yakın desen ile yerini alan Royal Halı fuara damga vurdu. Royal Halı Genel Müdürü Tansel Tula, geçen yılın verilerine göre Türkiye'nin gerçekleştirdiği toplam halı ihracatı 3.2 milyar doları bulduğunu, İhracatın yüzde 72'lik kısmının ise Gaziantep'ten gerçekleştiğini söyledi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB), Gaziantep Halıcılar Odası ve Deutsche Messe Hannover Fairs Türkiye Fuarcılık iş birliğiyle Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Halı ve Zemin Kaplama Fuarı 'Domotex Turkey' kapılarını ziyaretçilerine açtı. Pandemi nedeniyle 2 yıl ara verilen fuarda 14 ülkeden 48'i yabancı 216 firma yer alıyor. Halı ve zemin kaplamaları konusunda dünyanın sayılı fuarları arasında yerini alan 'DOMOTEX Turkey' yerli ve yabancı sektör firmaları ile profesyonellerini bir araya getirmeyi amaçlıyor. Royal Halı, bünyesinde bulunan Pierre Cardin, Atlas ve Studio Halı koleksiyonları da pandemi sonrasında ilk kez 'Domotex Turkey' fuarında sergileniyor.

60 YAKIN YENİ KOLEKSİYON HAZIRLANDI

Türkiye'nin global markası Royal Halı'nın 7'nci Domotex Turkey'de ürünlerini sergilediğini belirten Tula, 60 yakın yeni koleksiyon ve 1000'e yakında yeni desen ile 2022 yılında gerek renk gerek desen anlamında çok güçlü bir spektrum ile hazırlandıklarını ifade ederek şöyle dedi:

"C240 numaralı stantta yer alıyoruz. Yerli yabancı tüm Royal bayileriyle, halı sektörünün profesyonelleriyle buluşmaya hazırız. Tüm ziyaretçiler Royal Halı, Pierre Cardin, Atlas ve Studio Halı için özel tasarlanmış showroomlarda sergileyeceğimiz 2022'ye özel koleksiyonlarımızı görebilirler. Bu fuarın yıldızı Royal Halı olacak. Düzenlenen bu fuar 3 gün sürecek. Bugün ilk günümüz bizler Royal Halı olarak 200 metrekarenin üzerinde bir stant ile katıldık. Buradaki katılımımız aslında sembolik çünkü bizim fuar için hazırladığımız kalite ve desenlerimizi buraya sığdırmak mümkün değil. Sadece fuar için yaptırdığımız 10 koleksiyonumuz 300 adet halımız var. Bunları fabrikamızdaki showroomlarda sergiliyoruz. İsteyen her müşterimize orada detaylı gösterebiliyoruz.  Şubat 2022' de İstanbul'da bir lansman yapmıştık. Onunla beraber birleştirdiğimizde 60'a yakın yeni koleksiyon 1000'e yakında yeni desenimiz mevcut. 2022 yılında halı anlamında gerek renk gerek desen olsun çok güçlü bir spektrum ile hazırlandık.  Karşılığını da görebileceğimizi umuyoruz. 2 yıldan bu yana fuar gerçekleştirilemiyordu. Tüm dünya pandemi nedeniyle bu şekilde etkinliklere ara vermişti. Bu aranın ardından bu gibi faaliyetlerin gerçekleşmesi de başlı başına bir sevinç kaynağı. Bugün ilk günü olmasına rağmen ortamı analiz ettiğimiz de Gaziantep'e ve kent sanayisine önemli katkılar sunacağını görüyoruz. Fuara da ilginin yüksek olacağını öngörüyoruz."


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Royal Halı'nın yeni koleksiyonu Uluslararası Halı Fuarı'nda görücüye çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı
    14:49 İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Artvin'de yaralı leylek tedavi edildi ve doğaya salındı
    14:48 Artvin'de yaralı leylek tedavi edildi ve doğaya salındı

    Artvin'in Derinköy köyünde yaralı halde bulunan leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri tarafından tedavi edildi. İki haftalık tedavi sürecinin ardından leylek, doğal yaşam alanına bırakıldı.

  • Contitech Lastik A.Ş. İşçileri, İşten Çıkarılan Arkadaşları İçin Eylem Başlattı
    14:46 Contitech Lastik A.Ş. İşçileri, İşten Çıkarılan Arkadaşları İçin Eylem Başlattı

    Alman Continental Grup bünyesinde faaliyet gösteren Contitech Lastik A.Ş. işçileri, arkadaşlarının keyfi uygulama sonucu işten çıkarıldığını öne sürerek fabrika önünde eylem başlattı. Petrol-İş Bursa Şube Başkanı Ersin Birgül, yapılan haksızlığın herkese tehdit olduğunu belirtti.

  • Bayburt Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere tören düzenlendi
    14:45 Bayburt Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere tören düzenlendi

    Bayburt Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 7 öğrenci için tören düzenlendi. Müftü Vekili Abdullah Aksoy, törende öğrencilere hafızlık belgelerini takdim etti. Aksoy, Kur'an-ı Kerim'in bozulmadan kıyamete kadar korunacağını ve bu süreçte hafızların önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

  • Muş'ta 150 Çiftçiye 100 Ton Korunga Tohumu Dağıtıldı
    14:45 Muş'ta 150 Çiftçiye 100 Ton Korunga Tohumu Dağıtıldı

    Muş Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Mera Islah ve Amenajman Projesi' kapsamında 150 çiftçiye 100 ton korunga tohumu dağıtıldı. Muş Valisi Avni Çakır, çiftçilere yönelik desteklerin devam ettiğini belirterek, tarım konusunda bilimsel çalışmalara teşvik edeceklerini vurguladı. Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ ise korunga bitkisinin hayvanlara verildiğinde sütün yağlı olmasına vesile olduğunu söyledi ve çiftçilere korunga bitkisini tavsiye etti. Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Gün ise projenin ilimize ve ülke meramıza hayırlı bereket getirmesini diledi.

  • Türkiye, Belarus'ta düzenlenen 'Leisure 2024' turizm fuarına katıldı
    14:44 Türkiye, Belarus'ta düzenlenen 'Leisure 2024' turizm fuarına katıldı

    Türkiye'nin Minsk Büyükelçiliği, Belarus'ta düzenlenen 'Leisure 2024' turizm fuarında stant açtı. Fuarda Türkiye'nin doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıtıldı. Türkiye'nin Minsk Büyükelçisi, Belaruslu turistleri Türkiye'yi keşfetmeye çağırdı. Belarus Başbakan Yardımcısı, Türkiye'yi takdir ederek ulaşım bağlantılarının geliştirilmesini istedi. Türkiye-Belarus turizm işbirliği konusunda mutabık kalındı.

  • Yalova'da trafik kazasında hayatını kaybeden genç kız organlarıyla 4 cana umut oldu
    14:39 Yalova'da trafik kazasında hayatını kaybeden genç kız organlarıyla 4 cana umut oldu

    Yalova'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 22 yaşındaki Melek Karakaş, organlarını bağışlayarak 4 hastaya umut oldu. Melek'in cenazesi Yalova'da defnedildi.


Advertisement