RTÜK Başkanı Şahin, Berat Albayrak'a destek verince CHP'li üye tepki gösterdi - Son Dakika
Ekonomi

RTÜK Başkanı Şahin, Berat Albayrak'a destek verince CHP'li üye tepki gösterdi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sosyal medya hesabından yapılan istifa paylaşımının ardından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Gece gündüz demeden ter döken Berat Albayrak kutlu davamızın vazgeçilmezidir" dedi. RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşçı, Albayrak'a destek tweeti atan Şahin'e tepki gösterdi.

08.11.2020 23:57  Güncelleme: 01:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yaklaşık 5 yıldır sürdüğü bakanlık görevinden sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini açıklamıştı. Berat Albayrak'a RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin destek verdi. Şahin'in desteğine RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşçı sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"BİZİM DAVAMIZ KARDEŞLİK DAVASIDIR"

Bakan Albayrak'ın istifa ettiği yönündeki iddialar sonrasında açıklama yapan isimlerden biri de RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin oldu. Şahin,"Bizim davamız kardeşlik davasıdır. Ülkemizi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmak için ailesinden fedakarlık ederek gece gündüz demeden ter döken Berat Albayrak kutlu davamızın vazgeçilmezidir."

RTÜK Başkanı Şahin, istifa ettiği öne sürülen Berat Albayrak'a destek mesajı paylaştı

CHP'Lİ ÜYEDEN TEPKİ GELDİ

RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşçı, Albayrak'a destek tweeti atan başkan Ebubekir Şahin için, "Sayın Başkan, Yasa uyarınca özerk ve tarafsız bir kurumun başkanı olduğunuzu unutup, bir siyasi parti taraftarı gibi davranmanız; tarafsızlığınızı yitirdiğiniz anlamına gelir! RTÜK Başkanı olarak sizin 'kutlu davanız' değil, yasalarla belirlenmiş görev ve sorumluluklarınız vardır" ifadelerini kullandı.

RTÜK Başkanı Şahin, Berat Albayrak'a destek verince CHP'li üye tepki gösterdi

NE OLMUŞTU?

Bakan Albayrak'ın Instagram hesabından istifa ettiğine yönelik paylaşım yapılmıştı. Albayrak'ın paylaşımında "Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım" ifadeleri kullanıldı.

RTÜK Başkanı Şahin, Berat Albayrak\'a destek verince CHP\'li üye tepki gösterdi

Son Dakika Ekonomi RTÜK Başkanı Şahin, Berat Albayrak'a destek verince CHP'li üye tepki gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • RTÜK: Dalkavukluk bunlarin fitratinda var. 13 1 Yanıtla
  • ...: rtük başkanı : eyvahh yakaladı beni :) 7 1 Yanıtla
  • ALOS: İSTİFA METNİNDEN ANLAŞILAN EN YALIN ŞEY MİLLETVEKİLLİĞİNİN YAN GEL YAT YERİ OLDUĞU DUR. 6 0 Yanıtla
  • yakup: bakalım ekonomiyi daha da uçuracak bakan kim olacak acaba. 4 0 Yanıtla
  • alper: tek tek dökülüyorlar nerede muasır medeniyet 3 0 Yanıtla
  • alaattin: buda gider 2 0 Yanıtla
  • Daha durun: Hesap vereceksin 0 0 Yanıtla
  • Stk: Sanişikli dövüş bakan soyluda istifa ediyomdedi ama etmedi maksat gündemyaratmak dolarin akaryakitve birçok malave ürüne gelen zami unutturmak bu millete bayrak geldinde dolar 2600 idi bu gün 5yilda 9 tl yilbaşinda 10tl gececek çok iyi çalişmiş maaşallah diyek hani ülkemizin ekonomisi ucuyor herkesbizi kiskaniyor vaybee vay 18yilin büyük başarisi iyiki gitti ekonomi okonuştukça batti dolar euro konuştukça yükseldi baştan aşagi revizyon birdakiseçime erdogan turpun yaptigibi torun severek geçiririr ömrünün digeryarisini 0 0 Yanıtla
  • Dereli: Geç bile kaldı istifada reis ekonomiyi düzeltecek birini bakan yaparsa kur sabitlenir güven artar 0 0 Yanıtla
  • Sabo: He dolar onda 8.50 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement