'Rubato Grubu'nun solisti sevgilisini darp etti' iddiası - Son Dakika
3.Sayfa

'Rubato Grubu'nun solisti sevgilisini darp etti' iddiası

\'Rubato Grubu\'nun solisti sevgilisini darp etti\' iddiası

Rubato Grubu'nun solisti Özer Arkun'un kendisine şiddet uyguladığını iddia eden kız arkadaşı B.Y., savcılığa giderek şikayetçi oldu.

09.07.2020 10:46  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rubato Grubu'nun solisti Özer Arkun'un kendisine şiddet uyguladığını iddia eden kız arkadaşı B.Y., savcılığa giderek şikayetçi oldu. Arkun'un yerdeki kanları temizlediği görüntüler soruşturma dosyasına girdi.

Rubato Grubu'nun solisti Özer Arkun'un evlilik hazırlıkları yaptığı kız arkadaşı B.Y.'yi darp ettiği öne sürüldü. B.Y., avukatı Fatih Uzun aracılığıyla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak Arkun hakkında şikayetçi oldu.

"Yatakta kanları görünce beni bıraktı"

Savcılığa verdiği ifadesinde, "Şikayetçi olduğum Özer Arkun, 2019 Temmuz ayından itibaren erkek arkadaşım olmaktadır. 2020 Mart ayında evlilik kararı alıp beraber yaşamaya başladık. 4 Mayıs 2020 tarihinde Özer'in Üsküdar'da bulunan evindeyken evlilik meselesi yüzünden aramızda tartışma çıktı. Şahıs bana sinkaflı hakaretler ederek elinde bulunan su dolu bardağı suratıma fırlattı. Özer'in bu şekildeki öfke nöbetlerini bildiğimden karşılık vermeden dış kapıya yöneldim ancak kendisi bana engel olarak evden çıkmama engel oldu. Kapıyı kilitleyip anahtarı yanına aldı, koltukta bulunan cep telefonu ve bilgisayarı kullanamama engel oldu. Kendisinden uzaklaşmasını istediğimde sağ kolumu geriye bükerek kafama ve suratıma yumruk atmaya başladı, yüzümden kanlar geldi. Şahıs yatakta kanları görünce beni bıraktı, banyoda yüzümü temizlerken bilincimi kaybetmişim. Gözümü açtığımda Özer yüzüme buz torbası koyuyordu" dedi.

"Tehditlerde bulunarak beni sindirdi"

"Olaydan kimseye bahsetmemem şartıyla beni hastaneye götürebileceğini söyledi. Aksi takdirde kötü ve ağır şeyler olacağını söyleyerek tehdit etti" diyen B.Y., "Ben kabul edince beni hastaneye götürdü. Korkmuş olduğumdan hastane çalışanlarına merdivenden düştüğümü söyledim. Hastane çıkışı Özer'in eczaneye girdiği sırada kendi videomu çektim, eve geldiğimizde de Özer'in evde benim kanlarımı temizlediği anın çok kısa bir videosunu çektim. Kendisine ablamın yanına gitmek istediğimi söylediğimde defalarca gelip özür dileyip gitmeme engel oldu. Şikayet edersem bana zarar vereceğini söyleyerek tehditlerde bulunarak beni sindirdi. Yaşadığımız zorlu süreç sonrası ailemin desteğiyle şikayetçi olmaya karar verdim" diye konuştu.

Kan izlerini sildiği görüntüler ortaya çıktı

B.Y.'nin şikayeti üzerine Özer Arkun hakkında soruşturma başlatıldı. Özer Arkun'un kan izlerini sildiği görüntüler soruşturma dosyasına girdi.

4 ay süreyle uzaklaştırma kararı

Öte yandan genç kadın avukatı Fatih Uzun aracılığıyla mahkemeye başvurarak uzaklaştırma kararı talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme, Özer Arkun'ın B.Y.'ye 4 ay süre ile şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürme içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, mağdurun bulunduğu konuta ve iş yerine yaklaşmamasına, iletişim araçları ile veya sair surette rahatsız etmemesine hükmetti. Arkun karara aykırı davranması halinde 3 günden 10 güne kadar zorlama hapse tabi tutulacak.

B.Y.'nin avukatı Fatih Uzun, konuya ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı. Açıklamada, "Müvekkilim, erkek arkadaşı Özer Arkun'un şiddetine maruz kalmıştır. Söz konusu şahıs, müvekkili defalarca yumruklamıştır. Müvekkil aldığı darbelere rağmen kaçmaya çalışmışsa da; Özer Arkun kapıyı kilitleyerek evden çıkmasına engel olmuştur. Bunun üzerine müvekkil polisi aramak için telefonuna yöneldiğinde Özer Arkun, bu kez de müvekkilin telefon ve bilgisayarına el koyarak dış dünya ile bağlantısını kesmiştir. Özer Arkun'un olay tarihinden sonra da müvekkilin şikayetçi olursa, kendisine ve ailesine zarar vereceğinden bahisle tehdit etmiştir. Ancak müvekkilim söz konusu şahsın tehditlerine daha fazla tahammül edememiş ve Özer Arkun hakkında şikayet başvurusunda bulunarak uzaklaştırma kararı verilmesini talep etmiştir. Söz konusu olayla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup konu ile ilgili olarak yargı süreci devam etmektedir" ifadelerine yer verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Rubato Grubu'nun solisti sevgilisini darp etti' iddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum'da FETÖ üyesi yakalandı
    13:57 Erzurum'da FETÖ üyesi yakalandı

    Erzurum polisi, FETÖ'den hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı gözaltına aldı. İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, öğretmen/özel sektör çalışanı olan H.B. isimli şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi. Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, terör örgütleriyle mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini açıkladı.

  • Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı
    13:54 Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı

    Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan bir fabrikanın depo olarak kullanılan ambar kısmında çıkan yangın panik yarattı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma işlemlerini tamamladı.

  • Eskişehir'de tramvay kazası: Polis memuru ağır yaralandı
    13:48 Eskişehir'de tramvay kazası: Polis memuru ağır yaralandı

    Eskişehir'de karşıdan karşıya geçerken tramvayın çarpması sonucu ağır yaralanan bir polis memuru tedavi altına alındı. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve hayati tehlikesi devam ediyor. Tramvayın sürücüsü gözaltına alındı. Eskişehir Emniyet Müdürü, yaralı polis memurunun sağlık durumunu öğrenmek için hastaneyi ziyaret etti.

  • Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan yaşlı kadın kanlar içinde kaldı
    13:48 Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan yaşlı kadın kanlar içinde kaldı

    Edirne'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 74 yaşındaki Zehra Oluçay, kaçarken düşerek kanlar içinde kaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde köpeklerin Oluçay'ın üzerine koştuğu ve hızlıca kaçtığı görülüyor. Olayın ardından mahalle sakinleri, köpek saldırıları nedeniyle çocukların parklarda dahi oynayamadıklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

  • Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı
    13:43 Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatili süresince meydana gelen trafik kazalarında 75 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, yapılan denetimler sonucunda 2016'da 225 bin, 2019'da 290 bin, 2024'te ise toplamda 485 bin 710 işlem yapıldığını belirtti. Ayrıca, selektörle radar uyarısı yapan sürücülere uygulanan cezaların iptal edildiği de açıklandı.

  • Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı
    13:41 Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı
    13:39 Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatması üzerine cinayet ortaya çıktı. Şüpheli, cami imanına eşini İngiltere'ye gönderdiğini söyleyip helallik aldığını belirtti. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, Türkan A.'nın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

  • Karabük'te Uyuşturucu Operasyonunda 4 Şüpheli Tutuklandı
    13:37 Karabük'te Uyuşturucu Operasyonunda 4 Şüpheli Tutuklandı

    Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Operasyonlarda toplamda 15,71 gram sentetik uyuşturucu, 4 gram kubar esrar, 17 sentetik ecza hapı, 7 kök kenevir, 2,73 gram kenevir tohumu, hassas terazi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı, sigaraya sarılmış sentetik uyuşturucu ve 6 bin 370 lira ele geçirildi.


Advertisement