Rumen orta saha Alexandru Cicaldau resmen Galatasaray'da - Son Dakika
Spor

Rumen orta saha Alexandru Cicaldau resmen Galatasaray'da

Galatasaray, 24 yaşındaki Rumen orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna kattığını açıkladı. Video ile duyurulan yeni transfer için Galatasaray'ın kasasından 6.5 milyon euro çıkacak.

24.07.2021 20:40  Güncelleme: 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray , Romanya'da Craiova takımının formasını giyen Alexandru Cicaldau'yu resmen kadrosuna kattı.

GALATASARAY TRANSFERİ RESMEN AÇIKLADI

Galatasaray sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Galatasaray'a hoş geldin Alexandru Cicaldau!" denilen kısa videoda Rumen yıldızın golleri paylaşıldı.

Rumen orta saha Alexandru Cicaldau resmen Galatasaray'da

"BURADA OLDUĞUM İÇİN MUYLUYUM"

Sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı'na gelen Cicaldah havalimanında kısa bir açıklama yaparak "Heyecanlıyım. Burada olduğum için çok mutluyum. Umarım her şey çok güzel olacak" dedi.

Rumen orta saha Alexandru Cicaldau resmen Galatasaray'da

İŞTE YENİ TRANSFERİN MALİYETİ

Cim Bom'un 24 yaşındaki futbolcu için 6.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği, oyuncuyla da yıllık 1.1 milyon Euro üzerinden 5 senelik anlaşma imzalayacağı konuşuluyor.

HAGİ'NİN TAKIMINDA YETİŞTİ

Cicaldau, Hagi'nin çalıştırdığı Viitorul takımının alt yapısında yetişip, 1 milyon Euro bedelle Craiova'ya transfer olmuştu. Oyuncunun sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor. Çoğunlukla forvet arkasında görev yapan Alexandru Cicaldau, geçtiğimiz sezon 43 resmi maçta 12 gol 4 asistlik performans ortaya koydu. 14 kez Romanya forması da giyen Cicaldau'nun, milli takımda 2 golü var.

TERİM BİZZAT İSTEDİ

Fatih Terim'in detaylı raporlarını inceleyip bir süre izledikten sonra, temposunu, tekniğini ve hırsını beğendiği Cicaldau'nun, takıma dinamizm katacağını düşündüğü için bu transferi istediği öğrenildi.

Rumen orta saha Alexandru Cicaldau resmen Galatasaray\'da

Son Dakika Spor Rumen orta saha Alexandru Cicaldau resmen Galatasaray'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yücel Güleç : 6.5 kulübe verilmiş, kendisine de bonus hariç 1.1 ve sonraki satıştan pay? İyi oynayacak, 20 üzeri teklif gelecek de satıp 5-6 kar yapılacak. Böyle yatırım mı olur 1 1 Yanıtla

Advertisement