Run Hide Fight Filmi - Son Dakika
Sinema

Run Hide Fight Filmi

Run Hide Fight Filmi

Run Hide Fight filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Run Hide Fight filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

03.09.2020 13:55  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zoe, annesinin ölümünden sonra hayatının çok zor bir döneminden geçen genç bir kızdır. Kafasını dağıtmak için özel kuvvetlerin eski bir üyesi olan babası Todd ile birlikte ava çıkar. Zoe, bu sırada öğrendiklerini aklına dahi gelmeyecek bir durumda kullanmak zorunda kalır. Bir grup çocuk, okul binasını kuşatınca Zoe, hem kendi hem de sınıf arkadaşlarının hayatı için zorlu bir savaşa girişir.

Yönetmen: Kyle Rankin

Senaryo: Kyle Rankin

Oyuncular: Thomas Jane, Radha Mitchell, Isabel May, Eli Brown, Olly Sholotan, Treat Williams, Barbara Crampton, Cyrus Arnold, Britton Sear, Catherine Davis, Brandon Germaine, Joel Michaely, Shelynn Mayes, Nicole Marie Johnson, Tom Williamson , CG Lewis, Cindy Vela, Phuong Kubacki, James Healy Jr., Bryan Massey, Nate Boyer, Kenneisha Thompson, Dawn Reavis, Robert Johnson, Kaitlynn Neill, Emma Judith Robledo, Mary Deese, Gerardo Davila, April McCullough, Graham Sean Weatherspoon II

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Run Hide Fight

Yapımcı Firma: Ela Film

Yapım Yılı: 2020

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 109 dk.

Dağıtıcı Firma: CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi: 12.02.2021

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Run Hide Fight Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement