Rus Balıkçı Gemisi Battı: 43 Ölü - Son Dakika
Dünya

Rus Balıkçı Gemisi Battı: 43 Ölü

Rus Balıkçı Gemisi Battı: 43 Ölü

Pasifik Okyanusu'nun batısında Kamçatka yarımadası açıklarında bir Rus balıkçı gemisi battı.

02.04.2015 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pasifik Okyanusu'nun batısında Kamçatka yarımadası açıklarında bir Rus balıkçı gemisi battı. 'Dalni Vostok' adlı gemide bulunan 132 kişiden en az 43'ü hayatını kaybetti. Rus resmi haber ajansı Itar Tass'ta yer alan habere göre; arama-kurtarma çalışmalarında denizden 63 kişi sağ çıkarıldı. Kayıp 26 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Kaza sebebi henüz bilinmiyor.

Yazar:

Etiketler: Gönderildi: 02 Nisan 2015

İzlenme oranı: 0.0

Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Rus Balıkçı Gemisi Battı: 43 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tom Cruise'un eski eşinin röportajı ilişkiyi sonlandırdı
    16:15 Tom Cruise'un eski eşinin röportajı ilişkiyi sonlandırdı

    Tom Cruise'un sosyetik Rus sevgilisi Elsina Khayrova ile ilişkisi sona ermesine rağmen, eski eşi Dmitry Tsetkov'un verdiği röportajın ilişkiyi sonlandırdığı iddia ediliyor. Cruise'un ekibi röportajın yayılmasından rahatsızlık duyuyor ve Cruise'un çekimlerde olduğu için eski eşinin olumsuz açıklamalarıyla uğraşmak istemediğini belirtiyor. Khayrova'nın ilişkinin tekrar alevlenmesi konusunda umutlu olduğu söyleniyor.

  • İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor
    15:48 İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor

    İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS), bağışlanan cesetlerin başlarının kesilerek, doktorlara ve diş hekimlerine kozmetik işlemleri öğretmek için kullanıldığını ortaya çıkardı. Bu uygulama, bağışçıların son isteklerinin saygı görmemesiyle eleştiriliyor ve etik kuralların ihlal edilmesine yol açıyor.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.


Advertisement