Rus Voleybolcular: Türkler Bize Kötü Muamelede Bulundu - Son Dakika
Spor

Rus Voleybolcular: Türkler Bize Kötü Muamelede Bulundu

Rus Voleybolcular: Türkler Bize Kötü Muamelede Bulundu

Galatasaray D. - D. Krasnodar karşılaşması sonrasında voleybolcular isyan etti, "Bize nefret kustular, gördüklerimiz bizi şoke etti. G.Saray hocası bize el hareketi yaptı." dedi.

30.03.2016 20:50  Güncelleme: 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Daikin ile Rus ekibi Dinamo Krasnodar arasında dün oynanan voleybol maçı Rusya'yı ayağa kaldırdı. Burhan Felek'teki mücadelede sarı-kırmızılı takımın taraftarlarının Rus voleybolculara kötü muamelede bulundukları öne sürüldü.

Krasnodar ve Rus Milli Takımı'nın önde gelen oyuncularından olan Tatiana Kosheleva sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalar yaptı. 2 Nisan'da Rusya'da oynanacak rövanş öncesinde 27 yaşındaki yıldız voleybolcu şunları söyledi:

"GALATASARAY HOCASI BİZE EL HAREKETİ YAPTI"

"Tüm hayatım boyunca herkesi sevdim ve dünyadaki herkese saygı duydum. Benim için insanın ülkesi, ırkı, derisinin rengi veya dini inancı önemli değildir. Her zaman başkalarına saygı duymamız gerekir. Ancak Galatasaray ile olan maçımızda gördüklerim beni korkuttu ve şok etti. Sarf ettikleri sözler ve yaptıkları hareketlerle bize nefret kustular. Tribünden kafamıza çer çöp, yabancı madde fırlattılar. En büyük şok ise Galatasaray hocasının bize karşı yaptığı el hareketi oldu. İnsanların bunun spor olduğunu unutmaması gerekir. Bu yaşanan sahneler gibi değil, keyif veren bir şey olması gerekir".

KREMLIN'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Rusya'yı ayağa kaldıran oyuncunun açıklamaları devlet meselesi haline geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in basın danışmanı Dmitriy Peskov, "Konuyu titizlikle inceliyoruz. Henüz farklı kaynaklardan doğrulayamadık. Eğer bu tip şeyler gerçekten olduysa, sporculara yakışmayan bu hareketler için resmi bir tepkide bulunabiliriz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Rus Voleybolcular: Türkler Bize Kötü Muamelede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Rıfkı: Rusun hayatı yalan 27 10 Yanıtla
  • J.M.BOBAN: Herkes hakettiği şekilde ağırlanır.. rusyada işadamlarına yaptığınız terbiyesizlikler unutulmaz 24 1 Yanıtla
  • TURK: rus ya da sizin türklere yaptığınızın yanında bi el hareketi masum kalır be yavum... 17 2 Yanıtla
  • hakan : palavradir bence. 15 1 Yanıtla
  • okuyucu: Doğruluğuna inanmıyorum. Putincik bunları dedirtmiştir. Ha eğer yaptılarsada alnınızdan öperim ;) 2 6 Yanıtla
  • a.c.kılıç: neden erkeklerden yardım istemedinizki onlar size iyi davranırdı. 3 3 Yanıtla
  • 6s: Kusura bakma rusya ama size herşey hak 3 2 Yanıtla
  • Ccc: Akıllı olun sizde o zaman 2 1 Yanıtla
  • eyvahko: Işte şinci hapı yuttuk, eğer doğru olduğunu kanıtlayabilirlerse 1 2 Yanıtla
  • hamitt: aaaa çok ayıpp 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement