Büyük travma! Ruslar Türk SİHA'larını böyle vurdu ama yalnızca animasyonda - Son Dakika
Dünya

Büyük travma! Ruslar Türk SİHA'larını böyle vurdu ama yalnızca animasyonda

Rusların Rossiya 1 televizyonunda "Lancet" isimli kamikaze dronun, Türkiye'nin ürettiği Bayraktar TB-2'yi de imha edebildiğini iddia eden bir animasyon yayınlandı. Bayraktar TB-2'lerin hedef alındığı animasyonu değerlendiren uzmanlar videoyu "Rusların Bayraktar SİHA travması" olarak yorumladı. Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'a tarihi zaferi getiren Türk SİHA'ları Ermenistan'ın yanında yer alan Ruslarda büyük rahatsızlık yaratmıştı.

19.04.2021 07:39  Güncelleme: 07:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rossiya 1 televizyonunda Rusya Merkezli Kaleşnikof şirketine bağlı ZALA AERO tarafından üretilen 'havada mayın döşeme' sistemi temelli yeni İHA'ların tanıtıldığı bir animasyon yayınlandı. Bayraktar TB-2'nin hedef alındığı animasyonda Türkiye'ye mesaj verildiğini ifade eden Güvenlik ve Terör uzmanı Abdullah Ağar, bunu "Rusların Bayraktar SİHA travması!" diye tanımladı.

AĞAR: MESAJ VERİYOR

Ağar paylaşımında "Rusların Bayraktar SİHA travması! Rus üretimi İHA vurabilen "Lancet" isimli dronlarını tanıtırken, bunu Türk üretimi Bayraktar TB-2'yi vurduklarını (!) gösteren bir animasyonla yayınlıyorlar. Suriye, Libya, Karabağ duman yapmış, Ukrayna mesajı veriyor, güven arıyor olmalılar." dedi.

Büyük travma! Ruslar Türk SİHA'larını böyle vurdu ama yalnızca animasyonda

RUS PANTSIR- S1'LERİN KABUSU TB2

Suriye, Libya ve Dağlık Karabağ'da Bayraktar TB2'lerin sahadan sildiği Rus hava savunma sistemiyle, Rusya uluslararası arenada büyük bir prestij kaybına uğramıştı.

Elektronik harp sistemlerini en ileri seviyede uygulayan Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk uçaklarına kilitlenen Pantsir S-1'leri SİHA operasyonları ile kullanılamaz hale getirmişti.

Büyük travma! Ruslar Türk SİHA\'larını böyle vurdu ama yalnızca animasyonda

Son Dakika Dünya Büyük travma! Ruslar Türk SİHA'larını böyle vurdu ama yalnızca animasyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Susmayı bilin: O kadar dillendirirseniz mahalle karısı gibi adamlarda bir önlem üretir elbet.Bir susmayı bilin her şey ulu orta vır vır durmadan konuşulmaz. 50 1 Yanıtla
  • Tr: Kendimizi dev aynasında görmeye devam az okuyun bilgi sahibi olun Rusya kim biz kimiz bı bakın mal olmayin 9 13 Yanıtla Snl: Sen eziksin. En kötü ihtimalde bile. Allah vatanimiza güç versin demek düşer. 5 3 Fısıltı54: Köleyi azat etsende köle yinede köle kalmak ister senin bedenine işlemiş kölelik sen her zaman birilerinin boyunduruğu altında yaşamak zorundasın 6 1
  • Yorumcuokuyucu: Bizim Türkiyeburuslari çiğ köfte gibi yer dahacok azanlari insanetmek için var gücüyle muacadele edecek senkimile dansettigini öğreneceksin bir gun 6 4 Yanıtla
  • Atmaca : Adamlar savaş uçaklarını sihalara karşı modernize etti günaydınlar olsun 7 2 Yanıtla
  • Rusya : Sizi yok eder NATO cular 6 1 Yanıtla Fatih: Isine bak rus ayisi moskof 0 0
  • Armenia : Türkiye dünyaya kafa tutuyor Ruslar neyin peşinde 6 0 Yanıtla
  • Numan: Sihalar a mayına karşı Koral sistemi bilgisi yüklenebilir 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement