Rusların, Suriye'deki havadan ve karadan devriye görüntüleri yayınlandı - Son Dakika
Güncel

Rusların, Suriye'deki havadan ve karadan devriye görüntüleri yayınlandı

Rusların, Suriye\'deki havadan ve karadan devriye görüntüleri yayınlandı

Rusya Savunma Bakanlığı televizyonu Zvezda, Suriye'de yapılan karadan ve havadan devriyenin görüntülerini yayınladı.

28.11.2019 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Savunma Bakanlığı televizyonu Zvezda, Suriye'de yapılan karadan ve havadan devriyenin görüntülerini yayınladı.

Rusya Savunma Bakanlığı televizyonu Zvezda'da yer alan habere göre, her gün 2 ya da 3 helikopter devriyeye çıkıyor ve düşük irtifada saatte 200 kilometre hızla uçuyorlar. Rus askeri polisi ve Rusya Hava-Uzay Kuvvetleri devriyeyi birlikte yapıyor. Pilotlar kalkıştan önce tüm sistemleri kontrol ediyor ve sonra devriyeye çıkılıyor.

Yayınlanan görüntülerde, helikopterlerin hazırlanması, kalkışları, helikopterlerin düşük irtifada uçarak devriye yapması ve kara devriyesine çıkan araçlar görüldü. Kara devriyesindeki bazı araçların dikenli telle sarıldığı da görüntüye yansıdı.TELLİ, ZIRHLI ÖNLEM ALINMIŞTIDaha önce, sorumluluk alanı genişleyen Rus askeri polisi, araçlarına zarar gelmemesi için önlem almış ve önlem kapsamında araçların demir korkuluklarına dikenli tel sarıldığı, yanlarına ve camlarına da demir ızgaralar takıldığı görülmüştü. Alınan bu önlemler sayesinde araçlara kimsenin tırmanamayacağı belirtilmişti. Soçi'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında 22 Ekim'de imzalanan mutabakat gereği Türk ve Rus askerleri belirlenen günlerde bölgede ortak devriye faaliyeti yürütüyor. Diğer zamanlarda ise Rus askeri polisi devriye görevini tek başına yapıyor.

Görüntü Dökümü----------------Uçuş öncesi helikopterlerin görüntüsü-Mürettebatın helikoptere binmesi-Helikopterlerin uçması-Helikopterden havadan görüntü

-Karadan devriyenin görüntüsü


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rusların, Suriye'deki havadan ve karadan devriye görüntüleri yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Milletvekili Seyit Torun, mevzuata aykırı konaklayan öğrencilere ilişkin yasal işlem başlatılmamasına tepki gösterdi
    11:10 CHP Milletvekili Seyit Torun, mevzuata aykırı konaklayan öğrencilere ilişkin yasal işlem başlatılmamasına tepki gösterdi

    CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu'nun Çaybaşı İlçe Müdürünün Özel İlküvez Erkek Öğrenci Yurduna yaptığı ziyaret sonrasında yurtta mevzuata aykırı bir şekilde ilkokul ve ortaokul öğrencilerini tespit etmesinin ardından herhangi bir yasal işlem başlatılmamasına tepki gösterdi.

  • Sony, PlayStation 5 Pro için geliştiricilere davetler göndermeye başladı
    11:10 Sony, PlayStation 5 Pro için geliştiricilere davetler göndermeye başladı

    Sony, PlayStation 5 Pro'ya özel oyunlar için geliştiricilere özel davetler göndermeye başladı. PlayStation 5 Pro'nun yıl sonunda tanıtılması ve 8K çözünürlük gibi önemli artışlar sunması bekleniyor. ABD'li kaynaklara göre, PS5 Pro daha güçlü bir GPU ve daha hızlı CPU içerecek. Konsolun bellek kapasitesi artacak ve yeni bir yükseltme çözümüne sahip olacak. Sony'nin ayrıca geliştiricileri PS5 Pro için optimize edilmiş oyun geliştirmeye teşvik edeceği belirtiliyor. Yeni konsolun çıkış tarihi ve özellikleri henüz doğrulanmadı.

  • Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı
    11:09 Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı

    Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin atık karton bölümünde çıkan yangın, panik yarattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralanan veya can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Ekipler, yangının sebebini araştırmak için çalışmalara başladı.

  • Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor
    11:09 Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor

    ChatGPT gibi sohbet botlarının hayatımıza girmesiyle öğrencilerin ödevlerini yapay zekaya yaptırma alışkanlığı da artıyor. Turnitin'in raporuna göre, öğrencilerin projelerinin büyük bir kısmı yapay zeka tarafından oluşturuluyor. Yapay zekalı metinlerin tespit edildiği ödevlerin sayısı her geçen ay artıyor ve öğrencilerin yapay zeka kullanma alışkanlığı değişiyor.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarını kendi atölyesinde bakım ve onarım yapıyor
    11:07 Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarını kendi atölyesinde bakım ve onarım yapıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımını belediyede görevli ustalar tarafından yapıyor. Bu sayede maliyetler azaltılıyor ve kullanım ömrü uzatılıyor.


Advertisement