Rusya Başbakanı Medvedev KEİ Zirvesine Katılmak İçin İstanbul'a Geldi - Son Dakika
Güncel

Rusya Başbakanı Medvedev KEİ Zirvesine Katılmak İçin İstanbul'a Geldi

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılmak üzere İstanbul'a geldi.

21.05.2017 21:36  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü'nün (KEİ) 25. Kuruluş Yıldönümü Zirvesi'ne katılmak üzere akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Özel uçağıyla saat 19.30 sıralarında İstanbul'a inen Medvedev'i Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde Rus yetkililer ve diğer ilgililer karşıladı. Medvedev daha sonra Havalimanı'ndan ayrılarak konaklayacağı otele geçti.

YUNANİSTAN CUMHURBAŞKANI DA KATILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek KEİ'nin 25. Kuruluş Yıldönümü Zirvesi'ne ayrıca Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos, Moldova Cumhurbaşkanı İgor Dodon, Romanya Başbakanı Sorin Grindeanu ve Ukrayna Devlet Başkanı Pyotr Poroşenko da katılacak.

KEİ ZİRVESİNİN GÜNDEMİ

Zirvede üye ülkeler arasındaki işbirliğini artırma, sınır ötesi karayolu, deniz ve enerji altyapısının geliştirilmesi de dahil olmak üzere, KEİ önündeki hedeflerin ele alınacağı, tarafların yenilebilir enerji, enerji etkinliği, yeşil teknoloji, KOBİ'lerin kalkındırılması, bölgesel ve belediye yönetimi, bölge ülkelerinin ihracat potansiyelinin artırılması gibi konulara dair projeler görüşülecek.

Rusya Başbakanı Medvedev KEİ Zirvesine Katılmak İçin İstanbul\'a Geldi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rusya Başbakanı Medvedev KEİ Zirvesine Katılmak İçin İstanbul'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement