16 yaşındaki Timur, tüm ailesini balta ile öldürdükten sonra intihar etti - Son Dakika
Güncel

16 yaşındaki Timur, tüm ailesini balta ile öldürdükten sonra intihar etti

Rusya'da 16 yaşındaki çocuk, annesini, büyükannesini, büyükbabasını ve iki kardeşini balta ile öldürdükten sonra intihar etti. Yetkililer, çocuğun telefonunda annesiyle problemleri olduğuna dair notlar buldu.

19.08.2019 09:45  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın Ulyanovsk bölgesinde meydana geldi. 16 yaşındaki Timur K., 66 yaşındaki büyükbabasını, 69 yaşındaki büyükannesini, 49 yaşındaki annesi Marina'yı ve 4 yaşındaki ikiz kardeşlerini balta ile feci şekilde öldürdükten sonra intihar etti.

Cinayet, komşuların eve kimsenin girip çıkmadığını fark etmeleri üzerine ortaya çıktı. Yetkililerin evde yaptığı incelemede, cinayetin balta ile işlendiği ortaya çıkarken; Timur'un telefonunda yapılan incelemelerde, büyükanne ve büyükbabasından ve kardeşlerinden bıktığını; annesi ile ilgili de problemleri olduğuna dair notlar bulundu.

16 yaşındaki Timur, tüm ailesini balta ile öldürdükten sonra intihar etti

"PSİKOLOJİK OLABİLİR"

Ulyanovsk Bölge Savcısı Asistanı Vasily Zima, "Timur, okulda iyi bir öğrenciydi. Özellikle sportif alanlarda başarılıydı" ifadelerini kullanırken, işlenen cinayetin arkasında, Timur'un psikolojik problemleri olabileceğini söyledi.

Rusya Federasyonu Araştırma Komitesi olaya dair geniş çaplı inceleme başlattı.

16 yaşındaki Timur, tüm ailesini balta ile öldürdükten sonra intihar etti
16 yaşındaki Timur, tüm ailesini balta ile öldürdükten sonra intihar etti
16 yaşındaki Timur, tüm ailesini balta ile öldürdükten sonra intihar etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 16 yaşındaki Timur, tüm ailesini balta ile öldürdükten sonra intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • Ziyaaa : Hani HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK tı ne oldu YALAN OLDU ah bu eko başkan ve bitmeyen tatilleri 24 83 Yanıtla
  • suriyeli: bizi sevmiyosunuz ama en vahşet olayları sizin ülkelerinizde yaşanıyor 6 59 Yanıtla Becetay: Haklısın valla. Biz vatan hainlerini sevmiyoruz. Lütfen gidin! 16 2 Doğrucutürk: Suriyeli biz araları sevmeyiz genel olarak Suriye değil. Aralar medeniyeti öğrenirse birgün sevebiliriz. Oturmasını kalkmasını toplum içinde bağırmadan konuşmasını kısaca ahlak ve terbiye öğrenirler neden sevmiyek. Önce medeniyet öğrenin 3 0 Japon: Beğenmiyorsan kapı orda sapıda orda suriii 1 1 Haberi okumadın galiba rusya da olmuş Allah im ya : Haberi okumadın galiba rusya da olmuş olay neden çamur atıyorsun ülkemize acaba 0 0
  • TUNÇ06: ANNE DE GÜZELMİŞ DE BİR ÇOCUĞU İDARE EDEMEMİŞ ...EĞİTİ ŞART ANNE ÖZELLİKLE ..HER ÇOCUK DOĞURAN ANNE OLAMAZ BU NET...AYNI ŞEY BABA İÇİNDE GEÇERLİ. 3 31 Yanıtla MuzafferDavut: Vicdansız herif. Namussuz.Ölmüş kadın hakkında yazdıklarına bak.Senin Allah korkun yok mu? 8 2 Jale: MuzafferDavut,,,,, Tunç kötü bişey yazmamişki, bu tepki niye? 1 1
  • Vay odun: Baltaya bişey olmuşmu acaba:):) 1 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement