Rusya'da kasadan para çalan kedi suçüstü yakalandı - Son Dakika
Dünya

Rusya'da kasadan para çalan kedi suçüstü yakalandı

Rusya'da bir kedi, kafenin kasasındaki para balyasını çalarken suçüstü yakalandı. Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlık olayı, sosyal medyada gündem oldu.

23.07.2020 09:01  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın Krasnodar bölgesine bağlı Anapa kentinde bir kafeye giren kedi, kasa bölümüne giderek sarılmış haldeki para balyasını ağzına aldı ve kafeden çıkmaya çalıştı. Kafedekiler tarafından fark edilen hırsız kedi yakayı ele verdi.

MÜŞTERİLERE DE YAKALANDI

Hırsızlığı alışkanlık haline getiren kedi, başka bir gün de müşterilere yakalandı. Aldığı bir tomar parayı ağzıyla taşırken müşteriler tarafından fark edilen kedi bu denemesinde de başarısız oldu. Kafe müşterileri, ağzındaki paraları alarak hırsız kediyi uzaklaştırdı.

HIRSIZLIĞI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİ

Kafenin güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlık olayı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini buldu. Kafe sahipleri sürekli para çalmaya çalışan kediye yemek verdiklerini; fakat kedinin yine de para çalmaya çalıştığını söyleyerek kedinin hırsızlığı alışkanlık haline getirdiğini savundu.

Rusya\'da kasadan para çalan kedi suçüstü yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Rusya'da kasadan para çalan kedi suçüstü yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • şakaolmalı: BANADA BÖYLE Bİ KEDİ LAZIM;)))) 0 0 Yanıtla
  • arzu: sizden nerden biliyorsunuz onun 4 kedi var 0 0 Yanıtla
  • arzu: kedilerde o huy var zaten poşet meraklısı oluyorlar böyle içinde birsey olan poşetleri alıp gezdirmeyi seviyorlar benimde var 2 tane kedim 0 0 Yanıtla arzu: lütfen yalan söylemeyin sizin iki tane kediniz yok 0 0

Advertisement