Rusya'da yaşlı adam, kadını sapığın elinden kürekle kurtardı - Son Dakika
3.Sayfa

Rusya'da yaşlı adam, kadını sapığın elinden kürekle kurtardı

Rusya'da girdiği markette, kasiyer kadına cinsel saldırı girişiminde bulunan sapık yaşlı adamın gazabına uğradı. Yaşlı adam eline aldığı kürek ile sapığı etkisiz hale getirmeye çalıştı.

20.07.2019 10:41  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'da bir markette kasiyer kadına saldıran uyuşturucu bağımlısının karşısına eline kürek alan yaşlı adam çıktı.

Rusya'nın Omsk şehrinde bir benzin istasyonunun market işletmesine giden 34 yaşındaki genç müşteri, alışveriş yapmak bahanesiyle 48 yaşındaki kasiyer kadına adını sorduktan özel sorular sormaya başladı. Kadın adını söyledikten sonra müşteriyi terslemeye başladı. Ayakta durmakta güçlük çeken müşterinin arkasında alışveriş sırası bekleyen genç ise korkarak dükkandan uzaklaştı. Bir süre sonra müşteri kasiyerin arkasına yönelerek 48 yaşındaki kasiyer kadına cinsel saldırıda bulunmak istedi. Kadın direnince geri çekilmek zorunda kalan saldırganın karşısına kapıdan giren yaşlı bir adam çıktı.

Rusya'da yaşlı adam, kadını sapığın elinden kürekle kurtardı

SALDIRGANA KÜREKLE SALDIRDI

Oldukça yaşlı olduğu gözlenen yaşlı adam eline aldığı kürek ile saldırgana birkaç kez hamle yaparak saldırmak istedi. Fakat saldırgan müşteri refleksleriyle kürek darbelerinden kurtuldu. Ardından küreğin sapından tutan saldırgan müşteri, yaşlı adamla boğuşmaya başladı. Bu sırada markete başka bir kişi geldi. Saldırgan bu kez tam geri çekilirken marketten uzaklaştı. Yaşlı adamın saldırıdan önce durumu fark ederek ambulans ve polisi aradığı, olay yerine gelen polislerin saldırganı yakaladığı öğrenildi. Saldırganın uyuşturucu bağımlısı olduğu, şahsın uyuşturucu tedavisine başlanacağı ardından cezaevine gönderileceği öğrenildi.

Rusya\'da yaşlı adam, kadını sapığın elinden kürekle kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Rusya'da yaşlı adam, kadını sapığın elinden kürekle kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • sd: islamiyetle yönetilmeye bir ülkenın örneğını görüyorsunuz 1 9 Yanıtla halaet sevgilmi: heee gördük islamla yöentilen erkek kız demeden tecavzü edilen bir ülkede 11 0 Cehalet diz boyu: Islam ulkelerinde olsa diger erkeklerde kadina saldirirdi.pakistanda,bengaldeşte,afganistanda örneği çok.kadini mal gibi meta aracı görenlerin farklı olacağınızı sandın. . 6 1 Ali : İslam ülkesi Türkiyede imam erkek çocuğa ne yaptı bi hatırlayın. 7 0 Digorlu Mahmut : Burada yorum yapan ve türkiyeyi İslam ülkesi sanan cahillere cevap veriyorum! Türkiye laik cumhuriyet ike yönetilen bir devlet yani islam devleti ibaresini ismet inönü ve atatürk kaldırdı. 5 1 yüksel: ne cahil adamsın ya bilader 4 0 EMRLLH: OO ODA BİRŞEY Mİ İSLAMİYET İLE YÖNETİLŞEN ÜLKELERDE ÇOCUK TACİZLERİ, TECAVÜZLER ERKEK TACİZLERİ ALDI BAŞINI GİDİYOR KİMSE İSLAMİYET DEYİP ARKASINA SIĞINMASIN 3 0 ali: islamiyette olmuyormu 0 0
  • Deist: Dinsizim senden daha onurluyum daha haysiyetliyim. 0 3 Yanıtla
  • Pisikolojik Harp : İslamiyete hakaret edilmesi için birisi İslamiyeti kullanarak mantıksız yorum yapıyor, hemen diğerleri içlerinde ki İslamiyet düşmanlığını kusuyor. Zorlama yorumlar hemen her habere yapılıyor. Şahısların günahları kim olursa olsun hangi din olursa olsun kendini bağlar, dini milletini memleketetini ülkesini değil. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement