Rusya'daki Patlamalar - Son Dakika
Güncel

Rusya'daki Patlamalar

Rusya\'daki Patlamalar

Danimarka istihbarat teşkilatı PET'in, Soçi Kış Olimpiyatlarına gidecek oyuncular konusunda ülkesinin olimpiyat delegasyonunu uyardığı bildirildi.

31.12.2013 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'da meydana gelen patlamalar, Soçi Kış Olimpiyatları'na katılacak bazı ülkeleri kaygılandırdı.

Danimarka Olimpiyat Heyetinin Başkanı Morten Schram Rodtwitt yaptığı açıklamada; iç istihbarat teşkilatı PET'in, Soçi'deki spor organizasyonu esnasında meydana gelebilecek terör saldırına karşı, delegasyonu uyardığını açıkladı.

PET'in, Soçi'de olmasa bile dışında benzer saldırıların tekrarlanabileceğini bildirdiğini aktaran Rodtwitt, patlamalara rağmen Soçi'deki güvenlik önlemleri dikkate alındığında, 7 Şubat'ta başlayacak organizasyona katılımı iptal etmek için bir neden olmadığını söyledi.

Volgograd'da 21 Ekim'de bir yolcu otobüsünde düzenlenen intihar saldırısında 6 kişi, 27 Aralık'ta güney şehirlerinden Pyatigorsk'daki patlamada 3 kişi hayatını kaybetmişti. Son olarak yine Volgograd'da 24 saat içinde tren istasyonu ve troleybüste meydana gelen iki patlamada 30'un üzerinde insan hayatını kaybederken, onlarca insan da yaralanmıştı. - Danimarka

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rusya'daki Patlamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement