Rusya Lideri Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Rusya Lideri Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Uğurladı

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kremlin Sarayında ağırladı. İki liderin yaptığı ortak basın toplantısının ardından Putin, Erdoğan'ı uğurladı.

23.01.2019 22:55  Güncelleme: 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin Sarayı'nda baş başa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Rusya Devlet Başkanı Putin, basın toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı uğurladı.

Rusya Lideri Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Uğurladı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RUSYA'DAN AYRILDI

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'daki temaslarının ardından özel uçak "TUR" ile saat 22.00'de başkent Moskova'dan ayrıldı.

Rusya Lideri Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Uğurladı

RUS YETKİLİLER ERDOĞAN'I UĞURLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova Vnukovo Havalimanı'ndan Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Aleksandr Gruşko, Devlet Protokol Müdürü Igor Bogdashev, Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar ile diğer ilgililer tarafından uğurlandı.

Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Moskova'dan ayrıldı.

Rusya Lideri Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Uğurladı
Rusya Lideri Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ı Böyle Uğurladı

Son Dakika Güncel Rusya Lideri Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement