Rüyasında Gördü Zübeyde Hanım'ın Mezarına Yürüyecek - Son Dakika
Genel

Rüyasında Gördü Zübeyde Hanım'ın Mezarına Yürüyecek

Rüyasında gördü Zübeyde Hanım'ın mezarına yürüyecek Prof. Armağan'a bir tepki de Manisa'dan Prof. Dr. Mustafa Armağan'ın Atatürk'e hakaret etmesinin ardından Zübeyde Hanım'ın rüyasına girdiğini söyleyen Manisalı yaşlı adam tepkisini yürüyerek gösterecek Zübeyde Hanım'ın İzmir Karşıyaka'daki...

27.05.2017 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rüyasında gördü Zübeyde Hanım'ın mezarına yürüyecek

Prof. Armağan'a bir tepki de Manisa'dan

Prof. Dr. Mustafa Armağan'ın Atatürk'e hakaret etmesinin ardından Zübeyde Hanım'ın rüyasına girdiğini söyleyen Manisalı yaşlı adam tepkisini yürüyerek gösterecek

Zübeyde Hanım'ın İzmir Karşıyaka'daki kabrine yürüme kararı alan yaşlı adam kabir ziyaretinde Kur'an okutacak

MANİSA - Prof. Dr. Mustafa Armağan'ın Atatürk'e hakaret etmesinin ardından Zübeyde Hanım'ın defalarca rüyasına girdiğini söyleyen Manisalı yaşlı adam tepkisini yürüyerek gösterme kararı aldı. Elinde Türk Bayraklı Atatürk posteri ile Manisa sokaklarında gezen 86 yaşındaki Kani Topluca yaklaşık 75 kilometre yürüyerek Zübeyde Hanım'ın mezarını ziyaret edip dua edecek.

Yaklaşık iki hafta önce katıldığı bir televizyon programında Atatürk'e hakaret içeren sözler sarfeden Prof. Dr. Mustafa Armağan'a bir tepki de Manisa'nın Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesinde yaşayan 86 yaşındaki Kani Topluca'dan geldi. Aslen Priştinalı olan ve 1937 yılında 6 yaşındayken Türkiye'ye geldiklerini anlatan yaşlı adam çocukluğundan beri Atatürk'e büyük bir sevgi ve saygı duyduğunu ve bunun hiçbir zaman azalmadığını anlattı.

Yaklaşık 5 senedir Manisa'da yaşadığını ve kendi memleketi olan Dikili'den Zübeyde Hanımın kabrinin bulunduğu İzmir'in Karşıyaka semtine yaklaşık 75 kilometrelik mesafeyi 25 Haziran'da yürüyeceğini anlatan Topluca, "Atatürk'ün annesini iki kere rüyamda gördüm. Ben küçüklüğümden beri onları seviyorum. Orada Kur'an okutacağım. İki tane hoca çağıracağım. Kendim de Dikili'den yayan olarak gideceğim yaklaşık 75 kilometre." dedi.

Atatürk'e hakaret eden Prof. Dr. Armağan için ne söylese az olduğunu belirten Topluca, "Onun için ne söylesem az. Hakaret etmek istemiyorum ama yanlış yapmış. İzmir'de olsaydı ben onu döverdim. Atatürk'ün annesi benim de annem sayılır. Bütün milletimi seviyorum, dünya milletlerini seviyorum. Artık bu savaşların durdurulmasını istiyorum." diye konuştu.

Yaşlı Adam 25 Haziran'da Dikili'den elinde Türk bayrağı ve Atatürk Posteri ile yürüyerek Karşıyaka semtinde bulunan Zübeyde Hanım'ın kabrini ziyaret edecek.

Rüyasında Gördü Zübeyde Hanım\'ın Mezarına Yürüyecek
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Rüyasında Gördü Zübeyde Hanım'ın Mezarına Yürüyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement