Rüzgâr Gibi Geçti - Son Dakika
Spor

Rüzgâr Gibi Geçti

Rüzgâr Gibi Geçti

Atiker Konya ile yollarını ayıran Samuel Eto’o 3 yıllık Türkiye kariyeriyle dikkat çekti. Kamerunlu yıldız, kişisel olarak en verimli günlerini geçirdi.

05.08.2018 05:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CELAL UMUT EREN
Dünya futbolunun en önemli forvetlerinden biri olarak tarihe geçen Samuel Eto'o, Türkiye kariyerini noktaladı. Atiker Konyaspor ile resmi olarak yollarını ayıran Eto'o, 1998 yılından beri süren profesyonel kariyerinin en başarılı günlerini ülkemizde geçirdi.
11 yıl La Liga'da oynayan, 2 yıl Serie A ve Premier Lig'de top koşturan, 1 yılını da Rusya'da geçiren Eto'o, 3 yılı devirdiği Süper Lig'de ise alkışları topladı. 2015 yılında Antalyaspor ile başladığı kariyerinde Atiker Konyaspor'la nokta koyan tecrübeli golcü, La Liga'dan sonra en iyi kariyerini ligimizde oynadı.
Şu anda 37 yaşında olan başarılı oyuncu, Süper Lig'de Antalyaspor ve Atiker Konyaspor ile 89 maçta 50 gol attı 15 kez asist yaptı. La Liga'da Mallorca, Real Madrid ve Barcelona formalarıyla 276 maçta 160 golü bulan Samuel Eto'o, en iyi ikinci dönemini Türkiye'de geçirmiş oldu.
Samuel Eto'o istatistikleriyle Şampiyonlar Ligi, Serie A ve Premier Lig günlerini gölgede bıraktı. Eto'o açısından tek eksik, Türkiye günlerini kupasız geçirmesi oldu.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Rüzgâr Gibi Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement