Ryan Babel'den Galatasaray'a gönderme - Son Dakika
Spor

Ryan Babel'den Galatasaray'a gönderme

Galatasaray'ın Hollanda ekibi Ajax'a kiraladığı Ryan Babel, Hollanda basınına konuştu. Babel, "Futbol oynamak için uğraşan bir takıma geldim. Galatasaray'da ilk yarı biraz zor geçmişti" sözleriyle sarı-kırmızılı takımı eleştirdi.

11.01.2020 10:09  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'dan Ajax'a kiralanan Ryan Babel, transferiyle ilgili Hollanda basınına ilk açıklamaları yaptı. Tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızılı takımda sezonun ilk yarısının zorlu geçtiğini belirterek EURO 2020 öncesi Ajax'a gelerek yatırım yaptığını dile getirdi. Babel, "Ülkeme geri döndüm. Her şey hızlı gelişti ama mutluyum. Ben her zaman Ajax taraftarıydım. Ajax'ın gelişimini görmek güzeldi. Tekrar kulübüm için oynama fikri benim için onur vericiydi" dedi.

"GALATASARAY'DA İLK YARI ZOR GEÇMİŞTİ"

Hollandalı futbolcu, "Buraya gelmem, her iki kulübe de yardımcı olacağı için kolay oldu. G. Saray'da aldığım maaşın bir bölümünü bıraktım ama bu durumu EURO 2020 öncesi yatırım olarak görüyorum. Futbol oynamak için uğraşan bir takıma geldim. Galatasaray'da ilk yarı biraz zor geçmişti" yorumunu yaptı. Galatasaray'ın 2022 yılına kadar sözleşme imzaladığı Babel, sezonun ilk yarısında 15 lig maçında 5 gol, 1 asislik performans sergiledi. Hollandalı, Şampiyonlar Ligi'nde de 4 maça çıktı.

(Akşam)

Ryan Babel\'den Galatasaray\'a gönderme

Son Dakika Spor Ryan Babel'den Galatasaray'a gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • cümbüşçü : nankör insan işte seni gibilerine ekmek yediği kaba pisleyen insan denir 15 2 Yanıtla Tabi: Zamanında bjk yede yaptı gs alınca ayakta alkısladınız şimdi kötüleme kampanyaları adam zaten kötüydü 8 1
  • Tabi: Beşiktaştan giderkende aynıydı kime gitse kanım bu renk akan diyen bir topçu aç kalmaz bu 14 0 Yanıtla
  • Prekazi : Burası Türkiye pembe kafalı zırto... 14 0 Yanıtla
  • Adam: Ulan el freni senin bize katkin neydi iyi ki de gittin bir daha dönme 12 2 Yanıtla
  • Andsmero: Besiktasi takipte kalin cinconlular 7 6 Yanıtla Kinq: Sülalenin tamamı 8eşiktaşlı sanırım 1 0
  • Ertaç: Orda da öyle oynarsan,Hollanda ikinci ilgine gönderirler 11 1 Yanıtla
  • Baba vangali: İşe yaramaz portakal kafa kurtulduk senden inşallah birdaha gelmezsin 9 2 Yanıtla
  • Tatar: Alacağı maaşın yarısını bırakmış mış lan deve yükü imza parası aldın bizim enayi yöneticilerimiz sayesinde.yürü git bir daha dönme oradan 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement