Ryan Babel'e Alman Alkışı - Son Dakika
Spor

Ryan Babel'e Alman Alkışı

Hollanda ile Almanya arasında dün gece oynanan karşılaşma öncesinde Portakalalların Beşiktaşlı yıldızı Ryan Babel, Alman basını tarafından öne çıkarıldı.

14.10.2018 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ONUR DİNÇER

Hollanda ile Almanya arasında dün gece oynanan karşılaşma öncesinde Portakalalların Beşiktaşlı yıldızı Ryan Babel, Alman basını tarafından öne çıkarıldı. Son olarak Cristiano Ronaldo ile ilgili yaptığı haberlerle bir kez daha uluslararası çapta ses getiren Der Spiegel dergisi, siyah-beyazlı futbolcu hakkında geniş bir habere yer verdi.
Ryan Babel'in henüz 18 yaşındayken yıldız adayı olarak parladığına işaret edilen haberde, yetenekli oyuncunun Liverpool döneminin ardından ise düşüşe geçtiği aktarıldı. Almanya'da Hoffenheim ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Ain dönemlerinin futbolcu için hayal kırıklığı olduğu belirtilirken, sonrasında Türkiye yıllarıyla yeniden yükselişe geçtiğinin altı çizildi.
Babel'in Beşiktaş'ta altı yıl sonra yeniden milli takıma çağrıldığına dikkat çeken Der Spiegel, "Babel 31 yaşında yeniden Hollanda'nın ümidi oldu" ifadesini kullandı. Holger Stanislawski'nin oyuncu için söylediği "Franck Ribery ve Arjen Robben'e denk potansiyeli var" sözleri hatırlatılırken, bu seviyede istikrarlı bir gelişim gösteremese de Babel'in yılar sonra yeniden milli takımın umut bağladığı bir oyuncu olmasının kalitesini gösterdiği ifade edildi.

Ryan Babel\'e Alman Alkışı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Ryan Babel'e Alman Alkışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement