Ryan Babel kredisini tüketiyor - Son Dakika
Spor

Ryan Babel kredisini tüketiyor

Ryan Babel kredisini tüketiyor

Galatasaray forması giyen Ryan Babel, Real Madrid maçındaki etkisiz görüntüsüyle sarı kırmızılı taraftarlara saç baş yoldurttu.

07.11.2019 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray forması giyen Ryan Babel, Real Madrid maçındaki etkisiz görüntüsüyle sarı kırmızılı taraftarlara saç baş yoldurttu.

Saha dışında hareketleri sebebiyle de taraftarlar ile arasındaki bağ zayıflayan Hollandalı oyuncu, taraftarların gözündeki kredisini tüketti.

Beşiktaş'ın Liverpool'a 8-0'lık skorla yenildiği maçta altı ve yedinci golleri kaydeden tecrübeli oyuncu, o günün yıl dönümünü hatırlatarak, Beşiktaşlı taraftarları çılgına çevirmişti.

Babel'in Real Madrid ile oynanacak maçtan saatler önce yaptığı bu paylaşım Galatasaray taraftarı tarafından da 'disiplinsizlik' olarak yorumlanmıştı.

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder'in Real Madrid'e attığı golleri izliyoruz...

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Ryan Babel kredisini tüketiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement