S.B.L. İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Güncel

S.B.L. İlk Mezunlarını Verdi

S.B.L. İlk Mezunlarını Verdi

Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi ilk mezunlarını verdi.

08.06.2012 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

37 öğrenci, mezuniyet belgelerini Kaymakam Ünaldı ve protokolün elinden aldı.

Mezuniyet törenine, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Esen, İl Emniyet Müdürü Vekili Ali Şahinli, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Muhlis Öztürk, Eğitim Denetleme Başkanı Şerif Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, Eğitim Denetleme Başkan yardımcıları Faruk Küçük ve Necati Karabulut, Bekirpaşa Belediyesi Eski Başkanı Abdullah Köktürk, KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbaki Karaman BAFOR İdari İşler Müdürü Kenan Altun, Okul Yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından sırayla Okul Müdürü Mürsel Gündoğdu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cansız ve Kaymakam Ünaldı birer konuşma yaptılar.

Gündoğdu" "48 öğrenciyle çıktığımız 5 yıllık uzun bir maratonun sonuna geldik. Bu zaman sürecinde aramızdan ayrılanlar, yeni katılanlar ve ayrıldığı halde hala bizleri unutamayıp aramızda olan öğrencilerimiz var. Okulumuzun ilk açıldığı günlerde 'Önümüzde uzun bir yol var` diye düşünürken, göz açıp kapayıncaya kadar bitti."dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cansızda öğrencilere başarılar dileyerek "Kulağınıza küpe olmasını istediğim birkaç konu var. Anne ve babalarınızın sizler için gösterdiği fedakârlığı göz ardı etmeyin. Öğretmenleriniz ise 5 yıl boyunca mevcut bilgi birikimlerini sizlerle paylaştı. Çıktığınız yolda adımlarınızı sağlamlaştıran öğretmenlerinizi unutmayın" diye tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Ünaldı konuşmasında, kendisin de Sosyal Bilimler alanından mezun olduğunu belirterek Sosyal Bilimler Lisesinin önemine değindi. Ünaldı "Bu lise yalnız Kocaeli`de değil, tüm Türkiye'de parmakla gösterilen okul olma yolunda ilerliyor. Dünyadaki birçok bürokrat sosyal bilimler mezunlarından çıkıyor. Hayatı şekillendiren kişiler sosyal bilimcilerdir. Sizler bu okulun ilk temsilcileri olma sorumluluğunu her zaman taşıyacaksınız" dedi.

Skeç ve şarkı dinletisinin ardından okul birincisi Büşra Şahin, ikinci Gökhan Akkanat, üçüncü Derya Sınakçı'ya plaket verildi. Ayrıca okula büyük emeği geçen Kaymakam Ünaldı'ya da plaket takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel S.B.L. İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement