S. Orhan'da Doğalgazsız Yer Kalmadı - Son Dakika
Güncel

S. Orhan'da Doğalgazsız Yer Kalmadı

S. Orhan\'da Doğalgazsız Yer Kalmadı

Doğalgaz'a pastalı final

17.11.2014 16:55  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlandığı Sultan Orhan Mahallesi'nde doğalgazsız nokta kalmadı. Final pastasını mahalle sakinleriyle birlikte kesen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Verdiğimiz bir sözü yerine getirmenin kıvancını sizlerle paylaşıyoruz. Doğalgaz konforu mahallemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

PROTOKOL VE MAHALLE SAKİNİ

Sultan Orhan Mahallesi'nde doğalgazsız yer kalmadı. Gebze Belediyesi ve doğalgaz temin firması Palgaz'ın ortaklaşa yürüttüğü doğalgaz şebeke çalışmaları Sultan Orhan Mahallesi'nde de tamamlandı. Koordineli ve hızla yürütülen doğalgaz altyapı çalışmaları meyvesini Gebze'nin dört bir yanında veriyor. Sultan Orhan Mahallesi'nde bulunan Akçakoca Parkı'nda düzenlenen doğalgaz final programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yanı sıra, Palgaz Gebze Bölge Koordinatörü Kıvanç Türkmen, belediye başkan yardımcıları Orhan Sipahioğlu, Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak ve başkan danışmanı Şakir Bitmez, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, belediye meclis üyeleri, Mahalle Muhtarı Hüseyin Ayar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

KOORDİNELİ ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ

Palgaz Gebze Bölge Koordinatörü Kıvanç Türkmen yaptığı selamlama konuşmasında Gebze Belediyesi ile yürütülen uyumlu işbirliği sayesinde çalışmaların Gebze genelinde hızla devam ettiğini söyledi. Destekleri ve katkılarından ötürü Başkan Köşker'e konuşmasında teşekkür eden Türkmen, hayırlı uğurlu olsun temennilerini de mahalle sakinlerine iletti. Türkmen'in ardından kürsüye gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin kıvancını siz değerli mahalle sakinlerimizle paylaşıyoruz. Gebze'mizin güzide bir mahallesi olan Sultan Orhan'da da doğalgaz çalışmalarımızı tamamladık. Doğalgaz konforu siz değerli hemşerilerimize hayırlı olsun. Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirerek Gebze'mizin dört bir noktasını hizmetlerimizle donatıyoruz. Gebze'miz tüm mahalleleriyle birlikte hak ettiği marka şehir kimliğine ve modern kent kimliğine kavuşacak inşallah.

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ!

Halka hizmet Hakk'a hizmet anlayışını şiar edinen bir siyasi geleneğin temsilcileri ve halkımızın hizmetkarı olarak her yatırımımız; kısa vadeli değil uzun vadeli Gebze'mizin modern bir şehir olabilmesi içindir. Sizlerin çabası ve desteğiyle mahallemizde doğalgazda son noktayı yine sizlerle birlikte koyacağız. Mahallemizde var olan eksikleri, alt ve üst yapı yatırımlarımızı en kısa zamanda tamamlayarak hak ettiği güzelliğe kavuşturacağız. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Köşker ve mahalle sakinleri, özel olarak hazırlanan sembolik final pastasını birlikte kesti. Mahalle sakinleriyle tören sonrası sohbet eden Başkan Köşker, sorunları dinledi. Hizmetlere ilişkin vatandaşların önerilerini de alan Başkan Köşker, kendisine iletilen sorunların kısa sürede çözülmesi için kurmaylarına gerekli talimatları verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel S. Orhan'da Doğalgazsız Yer Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement