Saadet Partisi Bolu İl Yönetimi Akçakoca'da - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Bolu İl Yönetimi Akçakoca'da

Saadet Partisi Bolu İl Yönetimi Akçakoca\'da

Düzce ve Akçakoca teşkilatlarını ziyaret eden Saadet Partisi Bolu İl yönetimi Akçakoca’da ki ilk ziyaretlerini AÇGD’ye gerçekleştirdi.

17.01.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce ve Akçakoca teşkilatlarını ziyaret eden Saadet Partisi Bolu İl yönetimi Akçakoca'da ki ilk ziyaretlerini AÇGD'ye gerçekleştirdi.

Akçakoca Çalışan Gazeteciler Derneği'ni (AÇGD) ziyaret ederek 16 Ocak Basın Onur Günü'nü kutlayan SP'li heyet, basın camiası ve siyaset dünyası arasındaki ilişkisinin karşılıklı güven ve saygı temelinde yürümesi gerektiğini ifade etti. Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, SP Bolu İl Müfettişi Osman Özkaya, SP Bolu İl Başkan Yardımcısı Sedat İba ve SP Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Çelik'ten oluşan misafir heyete ev sahipliği yapan isimler ise, SP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Zorlu ile ilçe yönetim kurulu üyeleri oldu.

SP Bolu İl başkanı Veysel Çetinkaya, yüzde 10 seçim barajlarının 1,6 milyon oy almış Saadet Partisi'nin tercih ve iradesini hiçe saymak olduğunu söylerken, yapılan bu haksızlıkla Milli Görüş çizgisine verilen her bir oyun rant, faiz ve zina yanlısı partilere kanalize edildiğini söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Bolu İl Yönetimi Akçakoca'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement