Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Çelik, Partilerine Yetki Verilmesi Halinde İşçi ve Memurun Yine... - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Çelik, Partilerine Yetki Verilmesi Halinde İşçi ve Memurun Yine...

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, partilerine gereken yetkinin verilmesi halinde işçi ve memurun gereken önemi göreceğini ileri sürdü.

29.01.2012 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, partilerine gereken yetkinin verilmesi halinde işçi ve memurun gereken önemi göreceğini ileri sürdü.

Birleşik Metal İş Gebze Şubesini ziyaretinde yaptığı konuşmada Çelik, hükümetin işçi ve memurlara gereken önemi vermediğini savundu. Partilerinin hükümet ortağı oldukları dönemde işçi ve memura öncelik verdiklerini belirten Çelik, partilerine gereken yetkinin verilmesi halinde işçi ve memurun yine gereken önemi göreceğini kaydetti.

Birleşik Metal İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Necmettin Aydın da, "Avrupa ülkelerinin Türkiye'de cirit attıkları gözler önünde. Çözüm iktidarın elinde. Bunun yanı sıra Türkiye'de sosyal düzensizlik de diz boyu. Biz yeteri kadar sesimizi duyuramıyoruz. Medyanın önünde yeteri kadar bulunamıyoruz. Türkiye'nin en büyük sıkıntısı siyasi partilerden kaynaklanıyor. Sendika olarak ülkemizin kalkınması adına elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Çelik, Partilerine Yetki Verilmesi Halinde İşçi ve Memurun Yine... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement