SP'li Kamalak: Mevcut İktidar, Yazık ki Tıkanmıştır - Son Dakika
Güncel

SP'li Kamalak: Mevcut İktidar, Yazık ki Tıkanmıştır

SP\'li Kamalak: Mevcut İktidar, Yazık ki Tıkanmıştır

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Kırşehir'de katıldığı aday tanıtım toplantısında, belediyeciliğin Milli Görüş'ün işi olduğunu söyledi.

26.02.2014 22:34  Güncelleme: 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Kırşehir'de katıldığı aday tanıtım toplantısında, belediyeciliğin Milli Görüş'ün işi olduğu söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Kırşehir'de Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans salonunda partilileriyle buluştu. Belediyeciliğin Milli Görüş'ün işi olduğu söyleyen Kamalak, "Mevcut iktidar, yazık ki tıkanmıştır. Ülkeyi de tam anlamı ile bir bataklığa saplamıştır. Debelendikçe batmaktadır. Sosyal barış bozulmuştur. Ülkemiz bir çıkmaza doğru sürüklenmiştir. Şimdi de istiklal mücadelesinden bahsediyorlar ben soruyorum kime karşı mücadele? Kimle savaşacağız? Düşmanımız kimdir? Kimler için tam 55 yıl kapısında hazır olda beklediğiniz Avrupa Birliği ile mi savaşacaksınız yoksa aziz milletimizi birbirine mi kırdıracaksınız düşmanımız kimdir kimle savaşacağız" şeklinde konuştu.

Kamalak, "Rüşvet yenmesin diyorsan adres Saadet Partisi. Yolsuzluk olmasın diyorsan adres Saadet Partisi, yetim hakkı yenmesin diyorsan adres Saadet Partisidir. Bu işler inanç işidir. Azim işidir. Hepsinden önemlisi iman işidir" ifadelerini kullandı.

Parti buluşması İl Belediye Başkan adayı Osman Kaygusuz ve Mucur Belediye Başkan Adayı Atılgan Yılmaz'ın partililere tanıtımı ile sona erdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel SP'li Kamalak: Mevcut İktidar, Yazık ki Tıkanmıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement