Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Konuştu - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Konuştu

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Konuştu

Dha Ankara - Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Ekonomisini Wall Street bankerlerine göre dizayn edenlerin Moody's'ten şikayet etmeye hakkı olamazSAADET Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Moody's'in not indirme kararıyla ilgili Dış politikasını Pentagon'a göre dizayn edenlerin terörden şikayet etmeye hakkı olamayacağı gibi, ekonomisini Wall Street bankerlerine göre dizayn edenlerin de Moody's'ten şikayet etmeye hakkı olamaz dedi.

28.09.2016 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha Ankara - Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Ekonomisini Wall Street bankerlerine göre dizayn edenlerin Moody's'ten şikayet etmeye hakkı olamaz

SAADET Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Moody's'in not indirme kararıyla ilgili Dış politikasını Pentagon'a göre dizayn edenlerin terörden şikayet etmeye hakkı olamayacağı gibi, ekonomisini Wall Street bankerlerine göre dizayn edenlerin de Moody's'ten şikayet etmeye hakkı olamaz dedi.

DIŞ POLİTİKASINI PENTAGON'A GÖRE DİZAYN EDENLERİN TERÖRDEN ŞİKAYET ETMEYE HAKKI OLAMAZ

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, haftalık olağan basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Hükümetin ve medyanın ana gündeminde ülkenin önemli ve can alıcı sorunlarının yer almadığını, onun yerine Moody's'in not düşürmesinin yer aldığını savunan Kamalak, Dış politikasını Pentagon'a göre dizayn edenlerin terörden şikayet etmeye hakkı olamayacağı gibi, ekonomisini Wall Street bankerlerine göre dizayn edenlerin bundan şikayet etmeye hakkı olamaz ifadelerini kullandı.

AMAÇ, BÜYÜK İSRAİL DEVLET'İNİ KURMAK DEĞİL Mİ

Art arda gelen şehit haberlerine değinen Kamalak, toplumu teröre alıştırmaya yönelik bir algı çalışması olduğunu savunarak, Ama biz teröre alışmayacağız. Bu alçak teröre teslim olmayacağız. Türkiye'nin bir korku imparatorluğuna dönüştürülmesine izin vermeyeceğiz. Aksi halde terörü 'bölünme' takip eder. Ülkemin bölünmesi. Zaten Büyük Ortadoğu Projesi'nin asıl amacı da, bu değil mi Türkiye'yi bölmek, Büyük İsrail Devlet'ini kurmak değil mi diye konuştu.

DIŞ BORCU 750 MİLYAR DOLARA ULAŞMIŞ BİR TÜRKİYE VAR

Türkiye'de iktidar ve bazı medya organlarının eliyle yürütülen bir algı yönetimi olduğunu ileri süren Kamalak, şöyle konuştu Ekranlarda, BM salonlarında 'Dünya 5'den Büyüktür' diye meydan okuyan bir lider var. Ama gerçekte ise Büyük Ortadoğu Projesi'nin tıkır tıkır işliyor. Ekranlarda, 'Terörün kökünü kazıyacağız' diyen bir iktidar var, ama gerçekte neredeyse Suriye'ye, Irak'a benzemeye, benzetilmeye başlana bir Türkiye var. Ekranlarda, Merkel'e meydan okuyan, Avrupa Birliği'ne rest çeken bir lider var. Ama gerçekte 72 tavizi gözünü kırpmadan veren, Kıbrıs'ı pazarlık masasına koyuluyor. Ekranda, 'Ekonomimiz sağlam' diye övünen bir iktidar var ama gerçekte ise dış borcu 750 milyar dolara ulaşmış bir Türkiye var

HER GÜN ŞEHİT ÜSTÜNE ŞEHİT GELİRKEN 550 MİLLETVEKİLİ NE YAPIYOR

'Yenikapı ruhu'nun 1,5 ayda buharlaştığını savunan Kamalak, ülkenin kanun hükmünde kararnamelerle yönetildiği değerlendirmesinde de bulunarak, şu ifadeleri kullandı Sekiz adet kanun hükmünde kararname çıkarıldı. Devlet yeniden yapılanıyor. Devlet yeniden yapılanırken Büyük Meclis, Gazi meclis nerede Her gün şehit üstüne şehit gelirken 550 milletvekili ne yapıyor Bir kez daha altını çiziyorum. Ülkemizin şu an karşı karşıya bulunduğu en önemli sorun Moody's'in kredi notu değil, ülkenin bütünlüğü, milletimizin geleceği ve evlatlarımızın can güvenliğidir. Annelerin derdi, bankerlerin ne düşündüğü değil, askere gönderdiği evladının eve dönüp dönemeyeceğidir

HİÇBİR IRKIN BİRBİRİNE KARŞI BİR ÜSTÜNLÜĞÜ YOK

Açıklamalarının ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan Saadet Partisi lideri Kamalak, son günlerde bazı medya organlarında gündeme gelen 'Andımız' ile ilgili soru için Bu millet bir bütündür. Hiçbir ırkın birbirine karşı bir üstünlüğü yoktur. Bizim hemen kendi tarihimize, kendi köklerimize, kendi esaslarımıza ve kendi prensiplerimize dönmek zorundayız dedi.

SURİYE BATAKLIĞINA SAPLANILDIĞI İÇİN YABANCILAR BURALARI DİZAYN ETMEK İSTİYOR

Yabancı devletlerin diplomatik temsilcilerinin son dönemlerde Doğu ve Güneydoğu'da yaptıkları gezilere yönelik soruyu ise Kamalak, şöyle yanıtladı Türkiye'nin Suriye bataklığına saplanıldığı için yabancılar buraları kontrol ve dizayn etmek istiyor. Bu anormal gidişin bir sonucudur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nin sanatçıları olan grup üyeleri, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı
    23:23 Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı

    Bingöl'ün Merkeze bağlı Yelesen köyünde doğa yürüyüşü yapan 4 kişi, tırmandıkları kayalık alandan inemeyince 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.


Advertisement