Saadet Partisi Havsa İlçe Teşkilatında Yeni Dönem - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Havsa İlçe Teşkilatında Yeni Dönem

Saadet Partisi Havsa İlçe Teşkilatında Yeni Dönem

Edirne’nin Havsa ilçesinde Saadet Partisi İlçe Teşkilatı olağan kongresinde Kemal Durkaya ilçe başkanı seçildi.

29.09.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Havsa ilçesinde Saadet Partisi İlçe Teşkilatı olağan kongresinde Kemal Durkaya ilçe başkanı seçildi.

Saadet Partisi Havsa İlçe Teşkilatı olağan kongresi yapıldı. Tek liste ile yapılan kongrede Kemal Durkaya'nın başkan teklif edildiği liste oy birliği ile seçildi. Yeni göreve gelen Kemal Durkaya herkesi göreve davet ederek, "Yeni dönemde halkımızın huzur ve mutluluğunun tek yolu olan Saadet Partisi iktidarı için bütün gücümüzle çalışacağız" dedi.

Kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, Merkez İlçe Başkanı Şaban Kaya, Havsa İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve delegeler katıldı.

Faaliyet ve hesap raporunun sunulup ibrazının ardından konuşma yapan Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, "Ülkemiz kötü yönetiliyor. Bu kötü yönetimin faturası ise halka kesiliyor. Dünyanın en pahalı akaryakıtı bizde. Bu şartlarda rekabet gücümüzü kaybediyoruz. Ne üretirsen üret pahalıya mal oluyor. Bayram haftasında olduğumuz bugünlerde yardım kuruluşlarının afişlerinde bir konu dikkati çekiyor, Türkiye'de kurban fiyatı dünya fiyatlarının iki katı. Millet bayramı bile borçla, kredi ile yapıyor. Borç kesilse birçok sahada hayat durur. Vatandaşın bankalara olan borcu 5 milyar liradan 380 milyar liraya çıkmış. İhracat 150, ithalat 250 milyar dolar. Ekonomik bağımsızlığı olmayan ülkelerin siyasi bağımsızlığı yoktur. Ahlaki ve manevi sahada büyük tahribat var. Yunanlılar bile birçok Türk dizilerini aile hayatına zarar verdiği için izlemiyor. Uyuşturucu kullanımı hızla artıyor, boşanmalar öyle" ifadelerini kaydetti.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş ise yaptığı konuşmada, tüm teşkilat mensuplarına yapmış olduğu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İriş konuşmasında," 10 yıldır narkozlanan halk kitlelerinin yavaş yavaş gözü açılıyor ve milli görüşün var olduğunu ve yeniden ülkeye sahip olacağını görmeye başlamıştır" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Havsa İlçe Teşkilatında Yeni Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement