Saadet Partisi Konya İl Divan Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Konya İl Divan Toplantısı

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Öz, "Seçmenin yüzde 40'ı kararsızdır.

22.03.2015 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu  Üyesi Hasan Hüseyin Öz, "Seçmenin yüzde 40'ı kararsızdır. Çünkü destekleyeceği partinin barajın altında kalma riski vardır. Ey kardeşlerim oyunuzu Saadet Partisi'ne verin" dedi.

Öz, partisinin Konya İl Divan Toplantısında, Saadet Partisi'nin belirli bir program dahilinde sürekli çalıştığını söyledi.

Seçime her zaman hazır olduklarını anlatan Öz, seçim sisteminin demokratik olmadığını savundu.

Öz, seçimlerde halk iradesinin parlamentoya yansımadığını öne sürerek, şunları kaydetti:

"Partiler eşit şartlarda yarışa girmiyor, yüzde 10 barajı uygulanıyor. Seçmenin yüzde 40'ı kararsızdır. Çünkü destekleyeceği partinin barajın altında kalma riski vardır. Ey kardeşlerim oyunuzu Saadet Partisi'ne verin. Barajları ve bu köle düzenini yıkın. Bazıları tek partinin istikrar olduğunu kafalara işliyor. Fakat 2-3 parti ile de devlet istikrarlı yönetilebilir, bunun örnekleri var. Partiler eşit şartlarda seçime girmiyor. Hazine'den AK Parti, CHP ve MHP yüksek oranlarda para yardımı alıyor. Bu paralar ile seçimlerde tüm tanıtım faaliyetleri yapılabilir. Hatta şimdiden başladılar. Tüm televizyonlarda, reklamlarda bu partiler var. Buna demokrasi denemez."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Konya İl Divan Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement