Saadet Partisi, Yerel Seçimlere Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi, Yerel Seçimlere Hazırlanıyor

Saadet Partisi, Yerel Seçimlere Hazırlanıyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Saadet Partisi (SP) tarafından basın toplantısı düzenlendi.

16.02.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Saadet Partisi (SP) tarafından basın toplantısı düzenlendi. İl ve ilçe yöneticileri yanısıra, Saadet Partisi Ereğli ve Alaplı Belediye Başkan Adaylarının katıldığı kahvaltılı basın toplantısında, 30 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunuldu.

Kdz Ereğli Saadet Partisi ilçe örgütü tarafından Nazar Kebap'ta basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Musa Yüce, İl Başkan Yardımcıları Abdullah Kırnapcı ve Hüseyin Çapkın, Belediye Başkan Adayları ile bazı il ve ilçe yöneticileri katıldı.

MİLLİ GÖRÜŞ VE DİĞERLERİ

Toplantının ilk konuşmasını yapan Saadet Partisi Ereğli İlçe Başkanı Musa Kumaş, Ereğli ve bütün beldelerinde seçime katılacaklarını söyledi. Seçimi kazanın Saadet Partisi olacağını da iddia eden Kumaş; "Bu gün Ereğli'de kutuplaştırılmaya çalışılan iki kesim tarafından 'bizde eski mili görüşçülerdeniz' diyen bir takım insanlar, kendilerini duayen ve 30 yıllık mili görüşçü olarak taktim eden insanlar bilsinler ki ve bizlerde biliyoruz ki, kendileri duayen ve mili görüşçü değil; 30 sene önce bu davaya katılmakla kişilik kazanmış, karakter kazanmış ve bu dava sayesinde beli yerlere gelen insanlardır. Onun için bu seçim Ereğli'de, milli görüş ve diğer siyasi partiler adına geçecek" dedi.

"ÇALMAYAN, ÇIRPMAYAN, HİZMET EDEN"

Saadet Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Gökhan Göktaş, yaptığı konuşmasında, çalmadan hizmet edeceklerini söyledi. Başkan Adayı Göktaş, geçmiş yılardaki Saadet Partisi iktidarı dönemlerini hatırlatarak; " Türkiye'nin pek çok yerinde milli görüş belediyeciliği vardır. Nedir bu mili görüş belediyeciliği? Çalmayan, çırpmayan, hizmet eden. Sözün özü. Bizde inşallah nasip olurda kazanırsak, 1 Nisan'da, il başkanımız bize 'rüşvet alanda verende memnundur tabelası hediye edecek ve belediyede oturduğumuz koltuğun arkasına onu asacağız" dedi.

Göktaş, seçim vaadi olarak; Ereğli'de yapılan festivallerin, seçilmeleri kazanmaları halinde, bir daha yapılmayacağını söyledi. Su konusunda vaadi olan SP Ereğli İlçe Başkan Adayı Gökhan Göktaş, seçilmeleri durumunda, 1 Nisan'dan itibaren su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapacaklarını ifade etti.

İL BAŞKAN VEKİLİ YÜCE, YOLSUZLUĞUN VE USÜLSÜZLÜĞÜN OLMAMASI İÇİN SAADET PARTİSİNİ İŞARET ETTİ

Saadet Partisi İl Başkanı Vekili Musa Yüce, yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarını gündeme getirerek iktidar ve muhalefet cephelerini eleştirdi. Saadet Partisi haricindeki diğer partiler hakkında pek çok soruşturma dosyalarının olduğunu iddia eden İl Başkanı Yüce; "İçeride ve dışarıda yaşanan gelişmeler, Türkiye'yi 'olmak ya olmamak' noktasına getirmiştir. Ülkemiz bir ateş çemberinin ortasındadır. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz böyle bir dönemde, milletimiz kutuplaştırılmış, adeta birbirine düşman hale getirilmiştir. Merkezi hükümette yolsuzluk, rüşvet, yandaşlık, partizanlık hiçbir dönemde olmadığı kadar ayyuka çıkmıştır. Ayrıca 2009 mahalli seçimlerinden bu yana tespit edildiği kadarıyla bin 522 belediye başkanı hakkında soruşturma açıldı. Bu belediyelerin 600'ü AKP'li, 454'ü CHP'li, 232 MHP'li, 96'sının ise Barış ve Demokrasi Partili. Türkiye'yi içine düştüğü bu çıkmazdan kurtaracak tek parti Saadet Partisi'dir. Saadet Partisi iktidara gelmeden, yolsuzluğun, usulsüzlüğün, rüşvetin, talanın, kayırmacılığın, haksızlığın önlenmesi mümkün değildir" şeklinde konuştu.

YÜCE: ZAFER İNANANLARINDIR

Saadet Partisi'nin iktidar olduğu dönemleri hatırlatan SP İl Başkanı Musa Yüce; ne yerelde ne de iktidarda partisinin adının karıştığı hiçbir soruşturma dosyasının olmadığını iddia ette. Yüce, konuşmasına şöyle devam etti:

"Saadet Partisi rüşvetsiz bir Türkiye'nin teminatıdır. Ahlaki ve manevi kalkınmanın teminatıdır. Bolluk, bereket ve refahın teminatıdır. Kutuplaşmanın değil, kucaklaşmanın teminatıdır. Saadet Partisi, güçlü ve bağımsız bir Türkiye'nin teminatıdır. Şimdi önümüzde tarihi bir fırsat var. 30 Mart Yerel Seçimleri, yaşanılabilir bir Türkiye'nin, yeniden büyük bir Türkiye'nin ve yeni bir dünyanın kurulması için bir başlangıç olacaktır. Omuzlarımızda. Mukaddes bir emanet ve sorumluluk taşıyoruz. Bunun için kapı kapı dolaşacağız. Milletimizi aynı idealin halkaları olarak birleştireceğiz. Çünkü bizim tek bir gayemiz vardır, o da, milletimize hizmet etmek ve Cenab-ı Allah'ın rızasını kazanmaktır. Cenab-ı Allah bu süreçte yapacağımız tüm çalışmaları bereketli kılsın. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi, Yerel Seçimlere Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement