Saadet Partisinin İmza Kampanyasına İzin Çıkmadı - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisinin İmza Kampanyasına İzin Çıkmadı

Saadet Partisinin İmza Kampanyasına İzin Çıkmadı

Saadet Partisi Van İl Başkanlığınca Van Gölü’nün temizliğine dikkat çekmek için düzenlenmek istenen imza kampanyasına izin çıkmadı.

05.07.2017 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Van İl Başkanlığınca Van Gölü'nün temizliğine dikkat çekmek için düzenlenmek istenen imza kampanyasına izin çıkmadı.

Saadet Partisi Van İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Van Gölü Koruma Kanunu başta olmak üzere kentin en büyük değeri olan Van Gölü'nün her daim temiz kalması için gençlik kollarınca imza kampanyası düzenlenmek istenildiği belirtildi. Açıklamada, "Van AVM, Sanat Sokağı ve Beşyol'da kurulacak olan imza stantlarımıza Van Valiliğince OHAL sebebiyle izin verilmemiştir. İl başkanlığımızca imzaya açılan ve ilgili kurum ve kuruluşlara gönderilecek metin başta; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Van Valiliği, Van Büyükşehir, İpekyolu, Erciş, Edremit, Gevaş ve Tuşba ile Bitlis'in Tatvan, Adilcevaz ve Ahlat belediyelerine gönderilmek üzere hazırlanmıştır. Dilekçe metnimize imza atmak isteyen vatandaşlarımız ve bu konuda destek olmak isteyen sivil toplum kuruluşlarımıza metin örneği ve imza listesi gönderilecektir. İrtibat 5071272885. Ayriyeten twitter, facebook, instagram hesaplarımız @gencsaadetvan @saadetvan @ozayilhan #başkavangölüyok adreslerinden de imza metnini bulabilirsiniz" denildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisinin İmza Kampanyasına İzin Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement