Saadettin Saran Büyük Şehir Parkını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Saadettin Saran Büyük Şehir Parkını Ziyaret Etti

Saadettin Saran Büyük Şehir Parkını Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Kırıkkaleli Hemşehirimiz Sayın Saadettin Saran tarafından yapılan Atatürk Spor Salonu açılışına katıldı.

18.10.2017 17:02  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkaleli Hemşehrimiz Sayın Saadettin Saran tarafından yapılan Atatürk Spor Salonu açılışına Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı'nın yanı sıra, Valimiz Sayın Mehmet İlker Haktankaçmaz, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran, Eski Kırıkale Koordinator Milletvekili Hacı Turan, il protokolü, okul öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış töreni saygı duruşu ve istiklal marşımız ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından spor salonu açılışı gerçekleştirildi. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Saadettin Saran ile birlikte basket atışı yaptı. Salonda toplu fotoğraf çekilerek tören sona erdi.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, açılış töreni sonrasında Saadettin Saran ve Koordinatör Milletvekili Hacı Turan ile birlikte Büyük Şehir Parkını ziyaret etti. Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran Büyük Şehir Parkının Kırıkalemize yakışır bir park olduğunu belirterek emeği geçenlere ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı'ya teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, programlarda bir konuşma yaptı. Konuşmasında' Her platformda Kırıkkaleli olduğuyla gurur duyduğunu ve Kırıkkalemizin mensubu olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getiren hemşehrimiz Saadettin Saran ilimize bir çok yatırım yaptı. 17 spor salonunun 3 tanesini ilimize yapan hemşehrimize teşekkür ediyorum. Tüm Kırıkkale tamamiyle kendisinin arkasında ondan hiç şüphe yok. Değerli Saadettin Beye yapmış olduğu bu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyor ve diğer hemşehrilerimize de örnek olur" dedi. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, açılış programından sonra Sayın Saadettin Saran ile birlikte ziyaret ettiği Büyük Şehir Parkı hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saadettin Saran Büyük Şehir Parkını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement