Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan, pek çok ülkeden tam not alarak dünya markası olma yolunda ilerliyor - Son Dakika
Yaşam

Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan, pek çok ülkeden tam not alarak dünya markası olma yolunda ilerliyor

Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan, pek çok ülkeden tam not alarak dünya markası olma yolunda ilerliyor

Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan, 'insanların yaşam kalitesini yükseltme' hedefiyle çıktığı yolda, pek çok ülkeden tam not alarak devam ediyor. Farklı alanlarda hizmet veren Tarcan "Bizi tercih ederek gelen bireylerin bu kapıdan gülümseyerek çıkması, bizler için en büyük motivasyon kaynağı" ifadelerinde bulundu.

30.10.2020 14:04  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık hizmetleri, sürekli gelişen teknoloji ve beraberinde ortaya çıkan yeni trendlerle birlikte şekil almaya devam ediyor. Özellikle Kovid- 19 süreci kapsamında başlayan yeni normalin hayatımıza olan etkileri, sağlık sektörü açısından da oldukça önemli kriterleri beraberinde getiriyor.

Tüm bu kriterleri dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine eksiksiz olarak sunabilen ve özellikle sosyal medyada oldukça geniş bir kitleye hitap eden Aslı Tarcan, 'İnsanların yaşam standartlarını artırma' hedefiyle dünya ülkelerinin tercih sebebi olmaya devam ediyor.

"HASTALARIN MUTLULUĞU BİZİM İÇİN TARİFSİZ BİR MOTİVASYON KAYNAĞI"

Eskiden maliyeti nedeniyle zenginlerin ve sanatçıların ulaşabildiği estetik cerrahisi artık hemen hemen herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir konuma geldi. Uzman ekibiyle birlikte saç ekimi, medikal estetik, plastik cerrahi, ağız ve diş sağlığı gibi birçok alanda hizmet veren Aslı Tarcan, "Sağlıklı ve yepyeni bir görünüm her insanın hakkı. Bizler, misafirlerimizin yüzündeki gülümsemeyle mutlu olan bir ekibiz. Çünkü eserimizi ve emeğimizi tam olarak o anda görebiliyoruz. Sağlık ve estetik birbirinden ayrılmaması gereken bir ikili. Mutsuz dönemlerinde bizi tercih ederek gelen bireylerin bu kapıdan gülümseyerek çıkması, bizler için en büyük motivasyon ve tarifsiz bir mutluluk kaynağı" ifadeleriyle ortaya konan değişimin perde arkasını anlatıyor.

ASLI TARCAN SAÇ EKİMİNDE BİR DÜNYA MARKASI

Dünyanın en çok tercih edilen estetik yöntemlerinden biri olan saç ekimi konusunda binlerce kişiye hizmet veren Aslı Tarcan, son dönemde sosyal medya paylaşımları ve yaptığı çalışmalarla ise ilgi odağı haline geldi.

Bugüne kadar 35 binden fazla saç ekimi operasyonu gerçekleştiren genç doktor, 30'dan fazla ülkeden gelen ziyaretçilerinden ise tam not aldı.

Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan pek çok ülkeden tam not alarak dünya markası olma yolunda ilerliyor

Son Dakika Yaşam Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan, pek çok ülkeden tam not alarak dünya markası olma yolunda ilerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement