Saç tasarımları büyüledi - Son Dakika
Güncel

Saç tasarımları büyüledi

Saç tasarımları büyüledi

Kuaförler Elif Soykan, Yaşar Çağlayan ve İsmail Aydın tarafından organize edilen 'Kocaeli 1. Harika Saç Tasarımcıları Şovu'ndaki tasarımlar, davetlilerin büyük beğenisini topladı…

08.05.2017 16:13  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üç kuaför Elif Soykan, Yaşar Çağlayan ve İsmail Aydın, 'Kocaeli 1. Harika Saç Tasarımcıları Şovu'nu geçtiğimiz Pazar günü Başiskele Kız Kulesi Restaurant'ta gerçekleştirdi. Gelirin tamamının "Kocaeli Çocuk Gönüllüleri Derneği"ne bağışlanacağı organizasyonda Henna Gelinlik, Arwen Gelinlik, Elele Gelinlik ve Sudem Gelinlik firmalarının gelinlik sponsorluğunda 15 kadın, 15 erkek model gelinlik, damatlık ve saç tasarımı için defilede boy gösterdi.

GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ

Geniş katılımla gerçekleşen, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım'ın da katıldığı organizasyona 25 firma sponsorluk yaptı. 10 yıldır kuaförlük mesleğini yürüten Elif Soykan, yaptığı açıklamada, tüm gelirin "Kocaeli Çocuk Gönüllüleri Derneği"ne bağışlanarak, kimsesiz ve muhtaç çocukların eğitim ve kıyafetlerine harcanacağını ifade ederek, "Bu sene ilkini düzenlediğimiz organizasyonu, önümüzdeki senelerde de düzenleyerek geleneksel hale getirmek istiyoruz" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Kuaförler Odası tarafından ara sıra düzenlenen organizasyonun geleneksel hale getirilemediği için özel sektördeki kuaförler olarak kendilerinin ele aldığını söyleyen Soykan, "Bu organizasyonla sektörü geliştirmeyi, birlik ve beraberliği sağlamayı amaçlıyoruz. Ortaklaşa bir çalışmayla çocukların eğitimine destek olmak istiyoruz. 2'ncisini daha büyük yerde, 3'üncüsünü ise fuar havasında gerçekleştirmek istiyoruz. Bu organizasyona destek veren tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saç tasarımları büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement