Denizli'de korkunç olay! Cani koca saçından sürükleyerek evden çıkardığı karısının başını kesti - Son Dakika
3.Sayfa

Denizli'de korkunç olay! Cani koca saçından sürükleyerek evden çıkardığı karısının başını kesti

Denizli'de kavga ettiği karısını saçından sürükleyerek boş araziye götüren cani koca, genç kadının başını bıçakla keserek öldürdü. Vahşi cinayetten sonra evine dönen koca, kavgayı ayırmaya çalışırken bacağından yaraladığı babasının yanında teslim oldu. Şahsın psikolojik sorunları olduğu iddia edildi.

30.11.2022 07:13  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün gece saat 02.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesinde anne babasıyla birlikte yaşadıkları evinde 20 yaşındaki karısı Elif Irmak ile henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışan Ahmet Emre Irmak, kavgayı ayırmaya çalışan babası Hikmet Irmak'ı bacağından bıçakladı.

Saçından sürüklediği karısının başını keserek öldürdü

SÜRÜKLEYİP GÖTÜRDÜĞÜ YERDE BAŞINI KESTİ

Anne babasının tüm çabalarına rağmen engel olamadığı Ahmet Emre Irmak, daha sonra elindeki bıçakla karısını saçından sürüyerek evden dışarıya çıkardı. Karısını 100 metre ilerideki boş araziye götüren öfkeli koca, Elif Irmak'ı başını keserek öldürdü.

Saçından sürüklediği karısının başını keserek öldürdü

TESLİM OLDU

Yaşan dehşet dolu anların şahidi olan anne Nazan Irmak, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. Oğlunun kocasını bıçakladığını ve karısını ise başını keserek öldürdüğünü söyleyen kadının ihbarı üzerine adrese gelen jandarma ekipleri, boş arazide genç kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Tartışmanın yaşandığı adrese giden jandarma ekiplerini karşısında gören Ahmet Emre Irmak, işlediği cinayetin ardından geri döndüğü evinde suç aleti bıçakla birlikte teslim oldu.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

Karısını vahşice öldüren koca gözaltına alınırken, evde yaralı halde bulunan baba Hikmet Irmak, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ahmet Emre Irmak'ın rahatsızlığına bağlı ilaçlar kullandığı iddia edildi. Kadın cinayeti kurbanı olan Elif Irmak'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için PAÜ adli tıp morguna kaldırıldı. Yaralı babanın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli\'de korkunç olay! Cani koca saçından sürükleyerek evden çıkardığı karısının başını kesti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Denizli'de korkunç olay! Cani koca saçından sürükleyerek evden çıkardığı karısının başını kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • yilmaz yilmaz: Türkiye nin iyi yönetilmediği için ekonomik çöküntü yaşayan halk bunalımda cinnet geçiriyor 135 158 Yanıtla Abdulkadir Kartav: Hele baksen ( yilmaz yilmaz ) Türkiye senin gibilerin yüzunden bu halde. 13 40 Ali İkinci: bi git be yilmaz, her şeyi siyaseten yorumlamayı bırak ya. insanlık tarafın ölmüş resmen. nesin sen provakatörmüsün 13 21
  • sefo 6157: Bu nedir arkadaş önüne gelen cinayet işliyor. Psikolojik problemi var diye ceza dahi almıyor. Nasıl bir ülke olduk ya böyle. 130 4 Yanıtla
  • Mustafa Eroglu: yediğiniz içtiğiniz siyaset olmuş yok ekonomi bilmem ne. bir Allahın kuluda imandan islamdan bahsetmiyor özümüze dönmeliyiZ, özümüze dönmeliyiZ! her bir pisligi memkeket meselesine değdirmeyin artık 40 28 Yanıtla
  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement