Sacit Aslan'dan Samimi İtiraflar - Son Dakika
Magazin

Sacit Aslan'dan Samimi İtiraflar

Sacit Aslan\'dan Samimi İtiraflar

"Bir Demet Yasemin'in konuğu olan Sacit Aslan, babası Fahrettin Aslan'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

24.03.2012 08:38  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CINE5ekranlarında Yasemin Bozkurt'un sunduğu " Bir Demet Yasemin'in konuğu olan Sacit Aslan babası Fahrettin Aslan'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Anne ve babasının verem hastası olduğunu, tedavi sürecinde tanışıp evlendiklerini anlatan Sacit Aslan, babası Fahrettin Aslan'ın sıfırdan, fakirlikten gazinocular kralı olduğunu söyleyerek, "hayatın sillesini yiyen bu tip adamların vicdan muhasebesi olmaz, vicdan muhasebesi varsa da kendine biat edenlere gösterir" dedi.

TAKSİM EFSANESİNİN PERDE ARKASI

SACİT ASLAN: BABAM KARDEŞİM SELÇUK ASLAN'A SİLAH ÇEKTİ

Sacit Aslan , babası Fahrettin Aslan'la bir çok kere kavga etmiş .Hatta bir kavgalarında, Taksim'in ortasında ceketlerini çıkaran baba oğul birbirine girmiş. Fahrettin Aslan'ın sinirlendiğinde kendi çocuğuna bile silah çektiğini söyleyen Sacit Aslan, kardeşi Selçuk Aslan'ın babasının silahından çıkan kurşunlardan son anda kurtulduğunu da hatırlıyor. Babasının o kızgınlığının nedenini de halen magazin basınında boy gösteren ünlü bir kadına bağlayan Sacit Aslan, isim vermese de " O kendini biliyor" dedi. Bu konularda konuşmayı tercih etmeyen Aslan, geçmişinde olaylara neden olanlar üstüne gelmeye devam ederlerse " Bir konuşurum ki dışarı çıkacak yüzleri kalmaz"," O kadın zaten 6 farklı maskeyle dolaşıyor." diyor.

BABAMDAN ÇOK DAYAK YEDİM

Yasemin Bozkurt'un sorularını yanıtlayan Sacit Aslan'ın, hayatının en önemli karakteri olan babası Fahrettin Aslan'la ilişkisi hep sorunluymuş. Babasının kendi sözünü dinletmek isteyen, dediğim dedik sert bir karakter olduğunu söyleyen Sacit Aslan, babası da olsa yaptığı haksızlıklara boyun eğmeyip her zaman doğru bildiğini söylemiş, bu nedenle de babasından çok dayak yemiş. Babasıyla tüm mücadelesi ve güç savaşları bir yana şu an hayatta olsa ömründen yirmi sene vereceğini söyleyen Sacit Aslan'ın en büyük üzüntüsü ise aile üyelerinin hiçbir zaman bir yemek masası etrafında bir araya gelemeyecek kadar uzak ve düşman durmaları…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Sacit Aslan'dan Samimi İtiraflar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement