Sadakataşı Derneği'nden 100 Aileye Kumanya Yardımı - Son Dakika
Güncel

Sadakataşı Derneği'nden 100 Aileye Kumanya Yardımı

Sadakataşı Derneği tarafından Adıyaman'da 100 aileye kumanya yardımı yapıldı.

17.05.2019 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sadakataşı Derneği tarafından Adıyaman'da 100 aileye kumanya yardımı yapıldı.

Turgut Reis Mahallesi'nde daha önce belirlenen ihtiyaç sahibi 100 aileye, Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal ve yönetim kurulu üyeleri, ramazan dolayısıyla kumanya yardımı dağıttı.

Dağıtım sonunda Özdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan çalışmaları kapsamında Adıyaman'a geldiklerini ve toplam 20 şehirde 5 bine yakın kumanya dağıtımı yaptıklarını ifade etti.

Almanya'daki Islamic Relief Derneği'nin katkılarıyla kumanya dağıtımlarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Özden, şöyle konuştu:

"Bu vesileyle bugün Adıyaman'da 100 ailemize kumanya dağıtıyoruz. Türkiye ile birlikte 25 ülkede ramazan çalışmaları yapıyoruz. Bu çerçevede kumanya dağıtımları, iftar organizasyonları bayramlık kıyafet dağıtımları gerçekleştiriyoruz. Ramazan çalışmaları kapsamında inşallah Türkiye dahil 25 ülkede 500 bin insana ulaşmayı hedefliyoruz."

Yardım alan Emine Sönmez ise derneğin her yıl ramazan ayında Adıyaman'da yardım yaptıklarını belirterek, "Yaptıkları yardımlardan dolayı kendilerine teşekkür ederim. Allah yardımlarını kabul etsin." dedi.

Sadakataşı Derneği\'nden 100 Aileye Kumanya Yardımı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sadakataşı Derneği'nden 100 Aileye Kumanya Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement