Sade Bir Zarafet Vadeden Kıyafetler - Son Dakika
Moda

Sade Bir Zarafet Vadeden Kıyafetler

Sade Bir Zarafet Vadeden Kıyafetler

2016 yaz sezonunu açan Aker oldukça geniş bir koleksiyonla takipçileri ile buluştu.

18.03.2016 14:55  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aker enerjik çizgileri ile yaza merhaba dedi

2016 yaz sezonunu açan Aker oldukça geniş bir koleksiyonla takipçileri ile buluştu. Eşarp, çanta ve giyim koleksiyonunda sezonun atmosferine uygun çizgi ve renklere ağırlık veren firma her yaştan müşterisinin ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyor.

Katalog çekimlerinde dünyaca ünlü bir isim

Ürünlerin tasarımından katalog çekimlerine kadar koleksiyondaki her bir ayrıntıya önem veren Aker, 2016 yaz katalog çekimleri için dünyaca ünlü model Marloes Horst ile çalıştı. Koleksiyondaki göze çarpan parçalardan yapılan kombinlerle kameraların karşısına geçen ünlü model doğal ve zarif duruşuyla Aker'in bu sezonki yüzü oldu.

İpek eşarp denince akla...

Aker için eşarp reyonu ayrı bir öneme sahip... Yıllardır ürettiği hoş kokulu ve zarif desenli eşarplarıyla Aker artık bir dünya markası. Bu sezon da yenilikçi geleneğini devam ettiren firma takipçilerine geniş bir eşarp kreasyonu sunuyor. Pastel ve canlı renklerin hakim olduğu koleksiyon oldukça başarılı renk varyantları ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezonlarda da Osman Hamdi Bey ve Fausto Zonaro gibi ünlü ressamların eserlerini eşarplarına resmeden Aker Osmanlı Serisi adı altında bu sezon da geleneğini devam ettiriyor.

Zarif ve kullanışlı çanta koleksiyonu

Kıyafetlerin vazgeçilmez tamamlayıcısı çanta modelleri bu sezon da Aker koleksiyonunda geniş bir yer buluyor. Zincir askılı çantalardan hakiki deri modellere ve ipek baskılı zarif tasarımlara kadar koleksiyonda başarılı çizgiler dikkat çekiyor. Aker ürünlerinin çizgisi kadar kaliteli malzeme kullanımı konusunda da hassas bir marka. Yeni sezon çanta modellerinin kaliteli malzeme ile kullanım kolaylığını harmanladığını hemen fark ediyorsunuz.

Sade bir zarefet vadeden kıyafetler

İlkbahar yaz sezonunda tercihini sade tasarımlardan yöne kullanan firma her ihtiyaca ve yaşa uygun bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor. Bu güzel tasarımlarla gerçekleştirilen katalog çekimlerinde Aker takipçilerine trend ipuçları fısıldıyor. Enerjik ve coşkulu modellerden, sofistike tasarımlara kadar her yaştan Aker takipçisinin yazlık ihtiyaçlarına cevap veren bir koleksiyon var karşımızda.

Aker ürünlerini, mağazalarda ve Aker'in online alışveriş sitesi aker.com.tr'de bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Moda Sade Bir Zarafet Vadeden Kıyafetler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi
    16:32 Hailey Bieber, Rhode markası için elmas yüzük sergiledi

    Justin Bieber'ın eşi Hailey Bieber, kendi cilt bakım markası Rhode için yaptığı son fotoğraf çekiminde göz alıcı bir elmas yüzük sergiledi. Hailey, Instagram Hikayeleri'nde Rhode ürünlerini tanıtırken, fotoğrafta dikkat çeken unsur olan yüzüğüyle ilgi çekti. Hailey ve Justin'in ilişkilerinde yaşadıkları zorluklar hakkındaki dedikoduları yatıştırmak amacıyla paylaşılan fotoğraf, çiftin evliliklerini kurtarmak için çalıştıklarını gösteriyor.

  • Venezuela güzellik kraliçesi geçirdiği ameliyat sonrası hayatını kaybetti
    15 Nis Venezuela güzellik kraliçesi geçirdiği ameliyat sonrası hayatını kaybetti

    Venezuela güzellik kraliçesi Wilevis Brito, çene ve dudak üzerine yapılan ameliyat sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Brito, Arjantin'e göç etmiş ve bir güzellik yarışmasında ikinci olmuştu.

  • Kızılcık Şerbeti ekibi Cannes'da! Feyza Civelek'in kombini alay konusu oldu
    10 Nis Kızılcık Şerbeti ekibi Cannes'da! Feyza Civelek'in kombini alay konusu oldu

    Her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinin ekibi, Cannes'a gitti. Dizide Nilay rolünü oynayan Feyza Civelik'in tercih ettiği pembe mini elbisesi ise hiç beğenilmedi.


Advertisement