Sadiye Kara Ölmeztoprak Dualarla Anıldı - Son Dakika
Yerel

Sadiye Kara Ölmeztoprak Dualarla Anıldı

Sadiye Kara Ölmeztoprak Dualarla Anıldı

AK Parti Malatya 22. ve 23. dönem Milletvekili Fuat Ölmeztoprak’ın 5 yıl önce vefat eden eşi Sadiye Kara Ölmeztoprak için mevlit okutuldu.

20.03.2016 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya 22. ve 23. dönem Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın 5 yıl önce vefat eden eşi Sadiye Kara Ölmeztoprak için mevlit okutuldu.

Kamil Ali Kara Efendi'nin kızı ve AK Parti Malatya 22. ve 23. dönem Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın eşi Sadiye Kara Ölmeztoprak'ın vefatının 5. yıl dönümünde Akçadağ ilçesine bağlı Örükçü Mahallesi'nde, mevlit okundu.

Akçadağ ilçesi Aşağı Örükçü Mahallesi'nde Ali Kara Efendi'nin Külliyesi'nde okutulan mevlide, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Akçadağ Belediye Başkan Vekili Osman Aslantaş, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Arif Tutal, Akçadağ Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek ve oda başkanları ile yüzlerce vatandaş katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sadiye Kara Ölmeztoprak Dualarla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement